1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 1 günlük kaymakam oldu, Pazar Belediyesinden bakın ne istedi!
1 günlük kaymakam oldu, Pazar Belediyesinden bakın ne istedi!

1 günlük kaymakam oldu, Pazar Belediyesinden bakın ne istedi!

23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Pazar Kaymakamlık makamını temsilen Kaymakam Coşkun Öztürk'ten devralan Ahmet Mesut Yılmaz ilkokulu öğrencisi Aslı Korkmaz, ilk olarak Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı aradı ve bakın ne istedi:

A+A-

23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuklar tüm Türkiye’de kısa süreliğine de olsa temsilen çocuklara teslim edildi.

kymkm4.jpg

Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk de makamı Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu öğrencisi Aslı Korkmaz’a teslim etti.

İlkokul öğrencisi Aslı ise ilk olarak Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı aradı.

Ben yeni kaymakam” diyerek söze başlayan minik Aslı, sokak hayvanlarıyla ilgili düşüncelerini Başkan Basa’ya aktarıp destek istedi.

kymkm3-001.jpg

Aslı Korkmaz, ilçede bulunan lokantalarda kalan ve dökülen yemeklerin bir noktada toplanıp sokak hayvanlarının beslenmesinde kullanılabileceğini ifade ederek, Belediye Başkanı Ahmet Basa’dan yardım istedi. 

kymkm2-001.jpg

Başkan Basa da Aslı Korkmaz’ın hassasiyetine teşekkür ederek, sokak hayvanlarının barınmasıyla alakalı bölgesel çalışmanın şart olduğunu, bu konuda çalışma yaptıklarını ve sıkıtının sona ereceğini söyledi.

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum