1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 12 Eylül öncesi Çayeli’nden Pazar'a gelemezdik!
12 Eylül öncesi Çayeli’nden Pazar'a gelemezdik!

12 Eylül öncesi Çayeli’nden Pazar'a gelemezdik!

MHP’nin Pazar M. Akif Pirim Spor Salonunda düzenlediği ‘İktidara Yürüyüş Şöleni’ programında Cem Kazmaz’ın konuşması geceye damgasını vurdu.

A+A-

MHP Rize Milletvekili Adayı, eski il başkanı O. Cem Kazmaz salondaki kalabalığı kastederek “Bu görüntü karşısında duygulanmamak mümkün değil. 12 Eylül öncesinde Çayeli’nden Pazar’a gelemezdik. Bu muhteşem tabloyu bize hazırlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Pazar’daki bu tablonun çok önemli bir açıklaması var. Buradaki herkes Büyük Önder Atatürk’ün çizgisinde Ne Mutlu Türküm diyebilmek için bu salonda toplamış. Milliyetçisi, Ulusalcısı, Atatürkçüsü her kesimi ile beraber Pazar’da “Ne mutlum Türküm Diyene” diyebilen tek partinin çatısı altında toplanmıştır. Pazar’ın yolu büyük önder Atatürk’ün yoludur” diye konuştu.

Pazar’lı olan MHP Rize Milletvekili Adayı Ömer Ökten ise yaptığı konuşmada, “Bu yürüyüş korkaklara karşı cesurların yürüyüşüdür, namusluların kudretli yürüyüşüdür, Bu yürüyüş en samimi ve saf duygularla mukaddesatımıza sahip çıkanların yürüyüşüdür, Bu yürüyüş Bizanssı mağlup edip Söğüt’ten filizlenen Çanakkale’de yükselen, Sakarya’da şahlanan yürüyüştür. O yüzden diyoruz ki *Bizimle yürü Türkiye” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum