1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. 12 muhtar köylerine ortak iş makinesi aldı
12 muhtar köylerine ortak iş makinesi aldı

12 muhtar köylerine ortak iş makinesi aldı

Artvin’in Borçka ilçesinde 12 muhtar, kış mevsiminde köylerine daha iyi hizmet sunmak için bir iş makinesini alarak örnek oldular.

A+A-

İlçeye bağlı, Güreşen Merkez, Çayeli, Güzel Yurt, Boğazköy, Şerefiye, Güneşli, Yeşil Köy, Çavuşlu, Kayadibi , Muratlı, KarşıKöy, Örücüler Muhtarları ile toplam 12 muhtar, Muhtarlar Birliği Dernek Başkanı Arslan Aslan, öncülüğünde, köylerine daha iyi hizmet sunmak için, köylerindeki çay müstahsillerinden, iş adamları ve halktan toplanan para ile ortaklaşa iş makinesini aldılar. Muhtarlar, 200 bin TL tutarındaki çok amaçlı olarak kullanılacak iş makinesini Özel İdare binası önünde kesilen kurbanla teslim aldılar.

Törene katılan Borçka Kaymakamı Şakır Öner Öztürk, yaptığı konuşmada “Borçka ilçesinde çok önemli ve anlamlı bir gün yaşıyoruz. Alınan iş makinesinin Devlet olarak bizim bir kuruş katkımız yok. Bu araç tamamen, muhtarlarımızın ve halkımızın çabası ile alınmıştır. Muhtar arkadaşlarımız bir ilke örnek oldular ve inşallah devamı gelecektir” dedi.

makine1.jpg

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan ise ”Merkezi imkanlar ile köylere aynı ölçüde ulaşmak zor. Burada vatandaşlarımızın yerel imkanları çok önemli. Ben de bir Belediye Başkanı olarak, muhtarlarımıza elimizdeki imkanlar ölçüsünde yardımcı olacağım ve bu örnek davranışlarından ve birliklerinden dolayı ben de tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız