1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 132 ortaklı Pazar Sanayi Sitesi, konut işine giriyor
132 ortaklı Pazar Sanayi Sitesi, konut işine giriyor

132 ortaklı Pazar Sanayi Sitesi, konut işine giriyor

Pazar'da yıllardır yapılamayan sanayi sitesinin 2009 yılında Rasim Çorbacı tarafından devralınmasıyla başlayan hızlı yapılanma sonrası imalatın %90'ı tamamlandı. 132 ortaklı kooperatif şimdi de konut işine giriyor.

A+A-

Pazar Sanayi Sitesi inşaatında imalatın yüzde 90’ı tamamlandı. 2009 yılına kadar bir türlü mesafe alınamayan proje, o dönemde Rasim Çorbacı’nın başkanlığı devralmasıyla adeta altın çağını yaşarken Pazar’ın bu önemli sorununun çözümünde sona yaklaşıldı.

sanayi01-001.jpg

132 dükkânın yer aldığı Pazar Sanayi Sitesinde imalatın yüzde 90’ı sona ererken alt yapı ihalesinin de hazır olduğu ve Bodasari Deresinin ıslah çalışmasıyla birlikte 2-3 ay içerisinde tamamlanacağı ifade edildi.

sanayi02-001.jpg

Pazar Sanayi Sitesi Başkanı Rasim Çorbacı, ilçe için önemli bir projeyi tamamlamak üzere olduklarını ve şimdi de konut işi için gelen talebi değerlendirmeye aldıklarını söyleyerek, “Sanayi Sitesi projemiz hayırlısıyla tamamlanıyor. Sanayi Sitesinin % 90 imalatı bitti. Altyapı ihalesi de kısa sürede ihaleye çıkacak. Hemen yanı başımızdaki Bodasari Deresinin ıslah projesiyle birlikte bizim alt yapı projemiz de 2-3 aylık çalışmayla sona erecek. Ekim – Kasım aylarında Pazar Sanayi Sitesi eksiksiz bir şekilde hizmete açılmış olacak.” dedi.

sanayi04.jpg

Bugün Sanayi Sitesinde üyelerin katılımıyla geniş çaplı bir istişare toplantısı düzenlediklerini ve konut projesi için fikir birliği oluştuğunu söyleyen Başkan Çorbacı, “Bugün Sanayi Sitesi İnşaat alanında yaptığımız toplantıda önemli kararlar aldık. Üyelerimizin aşırı talebi doğrultusunda konut projesini gündemimize almış bulunuyoruz. 150 konutluk bir proje için harekete geçeceğiz. Sanayi Sitesi inşaatında elde ettiğimiz başarıyı konut işinde de sağlayarak üyelerimizin uygun fiyatlarla konut sahibi olmalarının önünü açacağız. Bizlerdeki bu özgüven ve birbirimize olan desteğimiz devam ettiği müddetçe çok daha başarılı projeleri başaracağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

sanayi03-001.jpg

sanayi05.jpg

sanayi06.jpg

sanayi07.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum