1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 150 yıllık yol hayalinde mutlu son
150 yıllık yol hayalinde mutlu son

150 yıllık yol hayalinde mutlu son

150 yıldan bu yana yapımının hayal edildiği yol, Rize Belediyesinin katkılarıyla gerçek oluyor...

A+A-

Rize Belediyesi tarafından Taşlıdere mahallesinde vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına özellikle mahallenin yüksek kesimlerinin sahil kesimi ile bağlantısını kolaylaştıracak yol yapım çalışmaları devam ediyor.

yol1-025.jpg

Tamamlandığında 1 buçuk kilometre uzunluğunda olacak ve sahil kesiminde yaşayan nüfusun yüksek kesime erişmesini kolaylaştıracak olan projeyi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap inceledi.

yol3-024.jpg

Yardımcıları Saffet Kopuz ve Coşkun Yeğen ile birlikte Taşlıdere mahallesinde yapımı devam eden yolda incelemelerde bulunan Başkan Kasap, bütün mahallelerde yeni yol açma ve var olan yolları iyileştirme çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

yol4-017.jpg

Başkan Kasap, “Başlatmış olduğumuz bu yol çalışması, mahallenin iç ve yüksek kesimiyle sahilin ulaşımını kısaltıyor. Var olan yola göre daha kullanışlı bir ortam meydana getiriyor. Burada bulunan arazilerin de daha kullanılabilir olmasını sağlıyor. Yol medeniyettir. Böyle bir çalışmaya vesile olduğumuz için kendimizi mutlu hissediyoruz” dedi.

yol8-002.jpg

Taşlıdere Mahallesi muhtarı Hayri Parlak yolun 150 yıldan bu yana yapımının hayal edildiğini belirtti. Muhtar Parlak, mahallelerinin dar bir alanda olduğunu yapılan yeni bağlantı yolları sayesinde iç kesimlerle olan bağlantılarının arttığını ve nüfusun yeni yayılma alanları bulacağını ifade etti.

yol7-003.jpg

Muhtar Parlak Belediye Başkanı Kasap’a, yardımcılarına ve ekibine göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkürlerini sundu.

yol6-005.jpg

Yol inşasının incelenmesinin ardından Başkan Kasap, mahalle sakinlerini ziyaret etti.

yol5-006.jpg

yol2-024.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum