1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 2018 Yılı Faaliyet Raporu Rize İl Genel Meclisi tarafından kabul edildi
2018 Yılı Faaliyet Raporu Rize İl Genel Meclisi tarafından kabul edildi

2018 Yılı Faaliyet Raporu Rize İl Genel Meclisi tarafından kabul edildi

Rize Valisi Kemal Çeber, İl Genel Meclisini ziyaret ederek Şubat ayı olağan toplantılarının son birleşimine katıldı. Toplantıda, İl Özel İdaresi’nin 2018 Yılına ait Faaliyet Raporu ve Kesin Hesabı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

A+A-

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığındaki toplantıya İl Genel Meclisi Üyelerinin yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ile İl Özel İdaresi Birim Müdürleri katıldı.

ilgenel4.jpg

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı tarafından meclis genel kuruluna okunan İl Özel İdaresi 2018 yılı Faaliyet Raporu ile 2018 yılı Kesin Hesabı, Meclis Üyesi görüşlerinin alınmasının akabinde Başkan Kazancı tarafından meclis oylamasına sunularak oy birliği ile kabul edildi.

ilgenel3.jpg

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, konuşmasında 2018 Yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesabın hazırlanmasında emeği geçen ve belirlenen yol haritasını sahada yürüten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı’ya ve tüm İl Özel İdare ekibine özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

ilgenel1-004.jpg

Rize İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi’nin köylere yönelik yaptığı birçok altyapı çalışmasının yanında; Rize’nin eğitiminden sağlığına, sosyal hizmetlerden turizmine kadar birçok alanda çalışma yürüttüğünü ifade eden Başkan Kazancı, “Çağımızın ihtiyaçları doğrultusunda ilimize öncelikli ve hassas konuları gündemimize alarak hayata geçirme gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda Valimiz Sayın Kemal Çeber’in hamiliğindeki İl Özel İdaresinin 2018 Yılı Faaliyet Raporunu oy birliği ile meclisten geçirdik. Seçilmiş ve atanmışlar olarak yaklaşık beş yıldır birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına ilimize önemli hizmetler kazandırdık. Bizden sonra bu görevi devralacak arkadaşlarımız da aynı birliktelik ve heyecanla bu hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak arzusunda olacaktır. Bu vesileyle toplantımıza iştirak eden Valimiz Sayın Kemal Çeber’e teşekkür ediyor, çalışmalarında ve özel hayatında başarı ve sağlık diliyorum” şeklinde konuştu.

ilgenel2-003.jpg

Vali Çeber, Meclise ilk katıldığı toplantıda söylediği gibi çalışma felsefesi olarak, 7’den 77’ye herkesi mesai arkadaşı olarak gördüğünü belirterek “Aradan geçen yaklaşık 3 aylık dönemde İlçelerimizde ve köylerimizde yaptığımız incelemeler ve ziyaretler neticesinde İl Genel Meclisi Üyelerimizin olaylara ne kadar hakim olduklarını ve vatandaşlarımızla olan diyaloglarının ne kadar üst seviyelerde olduğunu bir kez daha anlamış olduk. İl Genel Meclisi Başkanımız ve İl Genel Meclisi Üyelerimizin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve ekibiyle kurduğu yakın diyalog ve oluşturulan birlikte çalışma ruhu başarıyı da beraberinde getiriyor.  İl Özel İdaresi 2018 yılı Faaliyet Raporu ile Kesin Hesabının İl Genel Meclisinden oy birliği ile kabul edilmesi, bu birlik ve beraberliğin, ortak paydalar üzerinde hareket edildiğinin bir göstergesi olarak gösterebiliriz” dedi.

İl Genel Meclisi’nin, Rize İl Özel İdaresi bütçesi ile yaptığı gayretli ve titiz çalışmalar sonucunda 2018 Yılı Faaliyet Raporu’nda ortaya koyduğu başarı tablosunun, 2019 yılında da bayrağı devralacak arkadaşlarla devam edeceğine inandığını ifade eden Vali Çeber, “Bu doğrultuda yürütülen başarılı çalışmalarından ve İl Özel İdaresi 2018 yılı Faaliyet Raporu ile Kesin Hesabın meclisten oy birliği ile kabul edilmesinden ötürü başta İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Kazancı olmak üzere İl Genel Meclisi Üyelerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı’ya ve İl Özel İdaresi’nin tüm ekibine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum