1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. 4 adam bir eşekle başedemedi!
4 adam bir eşekle başedemedi!

4 adam bir eşekle başedemedi!

45 derece sıcaklığa dayanamayan eşek bayıldı. 4 kişi kaldıramadı!

A+A-

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sıcaklığın hükmettiği bu günlerde trajikomik olaylar yaşanıyor. Yaklaşık 45 derece sıcaklıkta sırtında yaklaşık 100 kilogram ile 5 kilometre uzaklıkta bulunan bir kuyudan su taşıtılan bir eşek bayılarak asfaltta çöktü.

"Bu sıcaklara eşek bile dayanamaz" dedirten bu olay Kulp İlçesine bağlı Yakıt köyünde oldu. Köylüler köylerinde su olmadığı için eşek sırtında 5 kilometre uzaklıkta bulunan bir kuyudan su ihtiyaçlarını karşılıyorlar. 45 derece sıcaklıkta dağ tepe demeden eşek sırtında su getirmeye giden köylüler kendilerinin bayılması gerekirken, eşekleri bayılıyor.

Sıcaklığa ve taşıdığı ağırlığa daşanamayan bir eşek anıden asfaltta çökerek bayıldı. Köylülerin yardımı ile ayağı kaldırılmak istenen eşek kalkmamakta direnince köylüler tarafından tekmelenerek kaldırılmak istendi. Sıcaktan dolayı bayılan eşeşeğe köylüler su vererek ayıltmak istedi. Köylüler eşeğin sırtındaki semeri çıkardıktan sonra ağırlığının hafiflediğini anlayan eşşek ancak kalkabildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum