1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 4 FARKLI NOKTADA SOKAK YENİLEME ÇALIŞMASI
4 FARKLI NOKTADA SOKAK YENİLEME ÇALIŞMASI

4 FARKLI NOKTADA SOKAK YENİLEME ÇALIŞMASI

Rize Belediyesi sokakları baştan sona yeniliyor. Şehir merkezinde 4 farklı noktada eşzamanlı olarak devam eden çalışmalar neticesinde yenilenen altyapı, kaldırım ve yollar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

A+A-

Ekrem Orhon Mahallesi Gençlik Caddesi, Tophane Mahallesi Yeni Haliç Sokak, Yeniköy Mahallesi Çarşı Caddesi ve Atmeydanı Mahallesi Hacıeşref Caddesi'nde kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu hatları değiştirilirken, kaldırım ve beton yol çalışmaları devam ediyor.

sokak2.jpg

Yine Bağdatlı Mahallesi'nde yol genişletme ve perde beton duvar çalışmalarına devam eden ekipler, program kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

sokak1-001.jpg

Vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak adına sokak yenileme çalışmalarına devam edeceklerini belirten Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, "Belirli programlar çerçevesinde sokak yenileme çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltmek adına şehrin belirlenen noktalarında altyapı ve üst yapı çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum