1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. 40 yılda bıyıkları 2 metreye ulaştı
40 yılda bıyıkları 2 metreye ulaştı

40 yılda bıyıkları 2 metreye ulaştı

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde 3 çocuk 8 torun sahibi Sıtkı Ekşi (75), 40 yıldır bıyıklarını kesmiyor.

A+A-

Mesudiye ilçesine bağlı Aşağıgökçe köyünde ikamet eden ve Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi'nin de akrabası olan Sıtkı Ekşi, 10 yıl önce TRT'nin düzenlediği Bıyık Yarışması'nda şampiyon olduğu 185 santimetre uzunluktaki bıyıkları bugün 2 metreye ulaştı.

Bıyıklarını metal toka ile bağlayan ve her gün özel bakım uygulayan Sıtkı Ekşi, 40 yıldır ustura değdirmediği bıyıklarını ölene kadar kesmeyi düşünmediğini söyledi.



Görenlerin büyük ilgisini çeken Sıtkı Ekşi, eşinin yıllar önce vefat ettiğini, hayatını çiftçilikle kazandığını ve bekar hayatı yaşadığını ifade etti.

Askerden döndükten sonra bir kaç yıl bıyık kestiğini ardından bıyıklarını hiç kesmemeye karar verdiğini hatırlatan Ekşi, "40 yıldır bıyıklarımı kesmiyorum. Her gün itinayla badem yağı sürüp özenle bakıyorum. Ölene kadar da kesmeyi düşünmüyorum" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum