1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. 7 yaşındaki çocuğuyla kayboldu
7 yaşındaki çocuğuyla kayboldu

7 yaşındaki çocuğuyla kayboldu

Artvin'in Şavşat ilçesi Kocabey köyünde genç bir kadın çocuğunu da yanına alarak kayıplara karıştı. Ailesi hayatlarından endişe ediyor.

A+A-

Şavşat'ın Kocabey köyünde 8 yıldır evli Filiz T. (33), 11 Haziran günü sabah saat 07.00 sıralarında çocuğu Ömür Can'ı (7) da yanına alarak köyden ilçe merkezine gelmekte olan servise bindi. Filiz T'den o günden beri haber alınamadı.
Kayıp kadının babası Cavit Yazar, ailesiyle bazı sıkıntıları olan kızının daha önce eşinden boşanmak istemiş olmasına rağmen, bazı yakınlarının aracı olması sonucunda evliliğini devam ettirdiğini söyledi. Yazar, "Kızım bir ay önce evine ailesiyle münakaşa ettikten sonra çocuğunu da yanına alarak sabah saatlerinde ilçe merkezine gitmiş. Aynı gün cep telefonu gece saat 23.00'e kadar normal çalıyor olmasına rağmen telefonunu açmadı. Daha sonra ise telefonuna ulaşılamadı. Gidebileceğini düşündüğümüz bütün yakınlarımızı aramış olmama rağmen kızıma ulaşamadık. Sağlığından endişe ediyorum. Yetkililerden bir an önce bizlere yardımcı olmalarını istiyorum" dedi.
Kızına da seslenen Yazar, "Bir an önce neredeyse ortaya çıkmasını istiyoruz. Kaç gündür gözümüze uyku girmedi" diyerek gözyaşı döktü.
Öte yandan Filiz T'nin bulunması için polis ve jandarma ekiplerince çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız