1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. A. Kemal Mert için bir teşekkür bir davet
A. Kemal Mert için bir teşekkür bir davet

A. Kemal Mert için bir teşekkür bir davet

Rize Pazarlı 3 çocuk babası 57 yaşındaki AKUT Miyeloid Lösemi hastası Ali Kemal Mert için uygun ilik bulmak amacıyla başlatılan kampanyayla ilgili ikinci aşamaya geçildi.

A+A-

Pazar'da AKUT Miyeloid Lösemi hastası Ali Kemal Mert için düzenlenen kampanya devam ediyor.

m3.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Ali Kemal Mert’in oğlu Uğur Mert, düzenlenen kampanyaya yoğun bir ilgi, gösterildiğini ifade ederek, “Hepinize selamlar, saygılar. Babam için bugün Pazar’da gerçekleştirdiğimiz ilik bağışı kampanyasına katılan herkese teşekkürler. Gerek yaşı gerekse çeşitli hastalıkları nedeniyle bağışta bulunamasa da yağmurun altında bizimle beraber akşama kadar belki tanıdığım birini görürüm, bağış yapmasını sağlarım diye bekleyenlere, duyuru sürecinde sokaklara afişleri asan liseli genç arkadaşlarımıza, afişlerimizin büyük kısmını katkıda bulunmak adına hiçbir ücret almadan basan kırtasiyeci dostlarımıza, minibüslerini, dükkanlarının camlarını ilik nakli bekleyen hastalarımız için duyuru panosuna çeviren esnaf arkadaşlarımıza büyüklerimize, sosyal medyadan sesimizi duyurmaya çalışan herkese, haberleriyle duyurularıyla bize destek olan Pazar53.com’a, anonslarıyla bize destek olan Pazar Belediyesine, üyelerini bağışa davet için bilgilendiren siyasi parti ve derneklerimize teşekkür ediyorum. Ve neden olduğumuz organizasyon sıkıntısından kaynaklı bağış yapmak için gelip bağış yapamadan giden herkesten ÖZÜR DİLİYORUM! Ve hepinizi tekrardan davet ediyorum, daha güçlü bir şekilde ilik nakli bekleyen tüm hastalarımız için 19 Kasım Pazartesi günü BİR(İ)LİK olmaya kök hücre bağışçısı olmaya davetimizi yineliyorum. Şimdi PAZAR içi iyİLİK zamanı! Duyuru ve bağış sürecinde sorumluluk almak isteyen arkadaşlar görseller üzerinde ki telefon numaralarından ulaşabilirler. Hepinizin katkılarına kesinlikle ihtiyacımız var.” dedi.

m1.jpg

m2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum
İlgili Haberler