1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Abdullah Gül'ün Babası Konuştu
Abdullah Gül'ün Babası Konuştu

Abdullah Gül'ün Babası Konuştu

80 yaşında olmasına rağmen torna başında çalışmaya devam eden Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi efendi, oğlunun adaylığıyla ilgili konuştu.

A+A-

AKP'nin yeniden cumhurbaşkanlığına aday gösterdiği Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün babası 80 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül, oğlunun geleceği için eşi Adeviye hanımla birlikte dua ettiğini söyledi. Baba Gül, "Abdullah ağır, sakin ve kavgacı olmayan, her kesimi, herkesi kucaklayan bir insandır" dedi.

İlerlemiş yaşına rağmen çalışmaktan geri durmayan, son zamanlarda romatizma ağrıları nedeniyle tedavi gören, halen mütevazı sayfiye evinde küçük oğlu Macit ve torunlarıyla oturan işçi emeklisi, tornacı baba Ahmet Hamdi Gül, oğlunun cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin şunları söyledi:

"Abdullah, gönül dostu ve şeffaf bir insandır. Toplumsal harekette hep 'ben' değil, 'biz' diye hareket etmiştir. Samimiyet, dostluk, güleryüz, dürüstlük onun en büyük özelliklerindendir. Ağırbaşlı ve sakindir. Diyalog yolunu kesinlikle kapatmaz. Kavgacı değil, uzlaşıcıdır. Kimseye kin beslemez. Tarafsız ve uzlaşıcıdır. İyi cumhurbaşkanı olur, zira Dışişleri'nde de iyice pişti. Siyasete atıldığı gün onu ülkemize, milletimize bağışladık. Baba ve anne olarak hakkımızı helâl ettik. Başarısı için dua ettik. Herkesi sevgiyle kucaklar."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız