1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Abdurrahim Albayrak'a Keçeli sahip çıktı
Abdurrahim Albayrak'a Keçeli sahip çıktı

Abdurrahim Albayrak'a Keçeli sahip çıktı

Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük katkıları olan Abdurrahim Albayrak’ın şampiyonluk kutlamalarına alınmamasını kınadı.

A+A-

Rize Vakfı΄nın geleneksel iftar yemeği Vakıf Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. 1000 davetlinin katıldığı iftar da dostluk, kardeşlik ve yardımlaşma ön plana çıktı.

iftar4-001.jpg

Yemeğe başta; Eski Bakan Hayati Yazıcı, İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eski Milletvekili İsmail Safi, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Rize Belediyesi Eski Başkanı Halil Bakırcı, Siyaset Adamı Kenan Bıyık, Akademisyen Emin Gürses, Gecenin ana sponsoru İş adamı Ali Rıza Mete, İş Adamı Abdurrahim Albayrak, Gazeteci Tufan Türenç, Gazeteci Faik Çetiner, Adli Tıp Başkan Yardımcısı Dr. Hızır Asliyüksek ve birçok Rizeli iş adamı, sanatçı, eğitimci, davetli katıldı.

iftar3-001.jpg

Keçeli Galatasaray yönetimini sert bir dille eleştirdi

Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli; yemekte yaptığı konuşmada katılan davetlilere teşekkür etti. Rize Vakfı’nın Rize ile ilgili sosyal gündelik etkinliklerde üzerine düşen görevi yerine getirdiğini hatırlattı. Keçeli Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük katkıları olan Abdurrahim Albayrak’ın şampiyonluk kutlamalarına alınmamasını kınayarak “Bu yanlışı yapanlar unutmayın karşınızdaki Rizelidir. Bir gün deniz kenarında yürürken,  uçakta cam tarafında otururken düşersiniz. Sonra demedi demeyin” dedi. (Fatih Sultan KAR / İSTANBUL)

iftar2-001.jpg

iftar1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum