1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Ada'ya Gökdeniz reddi
Ada'ya Gökdeniz reddi

Ada'ya Gökdeniz reddi

Trabzonspor'da, Premier Lig takımlarından Middlesbrough'un Gökdeniz için teklifte bulunduğu ancak bu teklifin geri çevirildiği açıklandı.

A+A-

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, Premier Lig takımlarından Middlesbrough'un Gökdeniz için teklifte bulunduğunu, ancak bu teklifi geri çevirdiklerini söyledi.
Middlesbrough yöneticilerinin Gökdeniz için Başkan Nuri Albayrak ile görüşmek istediklerini belirten Başer, "Başkanımız görüşme için beni görevlendirdi ve Middlesbrough yöneticilerine satılık oyuncumuz olmadığını iletmemi istedi. İngiliz Kulübü'nün menajer aracılığıyla değil Türkiye'ye gelen yöneticileriyle nezaketen bir görüşme yaptık ve tekliflerini dinledik. Ben de başkanımızın düşüncelerini onlara ilettim. Satılık oyuncumuzun olmadığını, Gökdeniz'i vermeyeceğimizi söyledim. Pazarlık olmadan görüşme
bitti" dedi.
Middlesbrough Kulübü'nün Gökdeniz için önerdiği rakamın yıldız oyuncu için çok az olduğunu ifade eden Başer, "Gökdeniz gibi bir oyuncuya önerdikleri transfer rakamı oyuncumuzun kalitesine göre çok az. Yüksek bir rakam da önerselerdi biz oyuncumuzu yine satmayacağımızı kendilerine ilettik. Gökdeniz, gelecek sezondaki hedeflerimizi gerçekleştirmemizdeki en önemli silahlarımızdan biri olacak. Bu oyuncuyu hiçbir kulübe vermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu.
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, Premier Lig'e transfer olmak istediğini söyleyerek, "İngiltere gibi futbolun beşiği olarak kabul edilen önemli bir ülkede futbol oynamak istiyorum. Bu hem benim hem de Trabzon futbolu için iyi bir prestij olacak" dedi.
Premier Lig takımlarından Middlesbrough, Newcastle United ve Blackburn Rovers'un talip olduğu milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "İngiltere gibi futbolun beşiği olarak kabul edilen önemli bir ülkede futbol oynamak istiyorum. Bu hem benim için hem de kulübüm için güzel bir şey olur. Gidersem dünyanın en iyi liginde top koşturacağım. Trabzonspor'un bence burada para kazanmasından daha çok prestij kazanması önemli. Çünkü benim İngiltere'ye gitmem diğer futbolcuların da
önünü açacaktır. Benim orada oynamam Trabzon futboluna ve buraya olan ilgiyi artıracaktır" dedi.
İngiltere'de futbol oynamanın her futbolcunun hayalini süslediğini ifade eden Gökdeniz, "Bu benim için önemli bir fırsat. Bu fırsatı da değerlendirmek istiyorum. Hem kulübüm adıma hem de kendi adıma hayırlısı neyse o olsun" diye konuştu.
Milli futbolcu Gökdeniz, İngiltere'de milli takımdan arkadaşları Emre Belözoğlu ve Tugay Kerimoğlu'nun top koşturduğunu ve son olarak Tuncay Şanlı'nın da bu ligde forma giyeceğini hatırlatarak, "Bu arkadaşlarımla aynı ligde oynayacak olmak benim için de sevinç kaynağı. Onların sayesinde ben de yabancılık çekmemiş olacağım" ifadelerini kullandı.
Öte yandan, tatilde bulunan ve sezonun yorgunluğunu atan yıldız futbolcu Gökdeniz, eşi ve minik kızı Naz ile stres atıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız