1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AFET BÖLGESİ IŞIĞA KAVUŞTU
AFET BÖLGESİ IŞIĞA KAVUŞTU

AFET BÖLGESİ IŞIĞA KAVUŞTU

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, 28 Eylül’de etkili olan sağanak yağmurların ardından meydana gelen sel ve heyelanlarla ilgili başlattığı hasar tespit çalışmalarına devam ediyor. 11 köy ve 22 trafo bölgesine tekrar enerji sağlandı.

A+A-

Çoruh EDAŞ (Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.) Rize İl Müdürlüğü, 28 Eylül’de etkili olan sağanak yağmurların ardından meydana gelen sel ve heyelanlarla ilgili başlattığı hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.

Seferber olarak tüm imkânlarıyla afet bölgesine yönlendirilen Çoruh EDAŞ ekipleri, 1 Ekim’de 11 köy ve 22 trafo bölgesine tekrar enerji sağladı.

elektr.jpg

27 Eylül’de Rize’yi etkisi altına alan sağanak yağışlar, bölgede sel ve heyelanlara sebep oldu. Sağanak yağışın ardından hızla hasar tespit çalışmalarına başlayan Çoruh EDAŞ (Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.), ekiplerini seferber ederek tüm imkânlarıyla bölgeye gönderdi. Çoruh EDAŞ ekipleri, 1 Ekim Pazar günü 11 köy ve 22 trafo bölgesine yeniden enerji sağladı ancak 2 trafo bölgesine yolların kapalı olması nedeniyle halen ulaşım sağlanamadığı belirtildi.

 

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, devam eden çalışmalar hakkında “Yolların açılmasının ardından çalışmalarımızı tamamlayarak en kısa zamanda bölgeye yeniden enerji sağlamayı hedefliyoruz. Sel afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar dileriz.” açıklamasını yaptı.

Çoruh EDAŞ yetkilileri, valilik ve belediye ile koordineli olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız