1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Afrika'dan Rize'ye ilginç destek!
Afrika'dan Rize'ye ilginç destek!

Afrika'dan Rize'ye ilginç destek!

Rize Amatör Küme’de mücadele eden Çorapçılar (Srahoz) Boncukspor’un Afrika’daki taraftarlarından ilginç destek! Bu video hit rekoru kırıyor:

A+A-

Rize'deki bir amatör futbol takımının Afrikalı amigoları internette izlenme rekoru kırıyor.

Rize'de 1. Amatör Lig'de yer alan Çorapçılarspor'un eski adı ile Srahozspor'un Afrikalı taraftarlarının yer aldığı görüntü internette izlenme rekorları kırıyor.

Görüntüde bir grup Afrikalı genç ellerinde "Afrika'dan Srahozspor'a Başarılar Dileriz" yazı bir pankart ile Srahozspor için tezahüratta bulunuyorlar.

Edinilen bilgiye göre, internette izlenme rekorları kıran görüntüyü, uluslararası sularda ticaret yapar bir gemide görevli olan Suat Papaker isimli Rizeli bir gencin cep telefonu ile çekerek Youtube'a yüklediği iddia ediliyor. Yeni adı 'Çorapçılar' olan mahalle Rize'de halen eski adı olan 'Srahoz' ile anılıyor.

İşte Afrikalı amigoların Çorapçılar (Srahoz) Boncukspor’a olan sevgileri:

34369

34370

34374

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum