1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Afrinli yetim çocuklar Rize’de moral depoladı
Afrinli yetim çocuklar Rize’de moral depoladı

Afrinli yetim çocuklar Rize’de moral depoladı

"İyidere'den Afrin'e Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Hatay'ın Altınözü ilçesindeki kamplarda kalan Afrinli çoğu yetim 74 çocuk, Rize'ye gelerek turizm alanlarını ziyaret etti.

A+A-

İyidere Kaymakamlığı ile İyidere Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje çerçevesinde Rize'ye gele ziyaret eden Afrinli çocuklar, Rize’de gönüllü ailelerin evlerinde 4 gün boyunca misafir edildi. 

afr6-001.jpg

4 gündür Rize’de olan Afrinli Çocuklar, Rize’nin turizm alanlarından olan Ayder Yaylasını, Zilkale’yi, Ziraat Botanik çay bahçesini ve İyidere’de bulunan tarihi pleki mağarasını gezdi.

afr5-001.jpg

İyidere Kaymakamlığı ve İyidere Belediye Başkanlığı tarafından özel bir otelde düzenlenen etkinlikle Afrinli çocuklar moral gecesinde Çayeli Belediyesi’nin katkılarıyla ufak bir konser verildi. Programda Çayeli İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan mehteran gurubunun şarkılarını dinleyen çocuklar ve gönüllü aileler, Çayeli Halk Eğitim Merkezi Korosu’nun seslendirdiği şarkılarla eğlendi. 

afr4-003.jpg

afr3-003.jpg

afr2-003.jpg

afr1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız