1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK adaylar Pazar'da vitrine çıktı
AK adaylar Pazar'da vitrine çıktı

AK adaylar Pazar'da vitrine çıktı

AK Parti Pazar'da aday tanıtım toplantısı ile vitrine çıktı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
31 Mart Mahalli İdareler seçimine doğru AK Parti Pazar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı, Pazar Belediyesi Kültür Salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

ak1-011.jpg

Gençlik ve Spor eski Bakanı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında partililer salona sığmazken, salonda birçok kişi dışarıda kaldı, birçok kişi de programı ayakta takip etti.

ak6-008.jpg

Açılış konuşmasını AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız yaptı.

ak3ademyildiz.jpg

Katılımlarından ötürü kalabalığa teşekkür eden Yıldız, birlik beraberlik mesajı verdiği konuşmasının sonunda katılımcıları, Cumartesi günü Rize’de gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet ederek, “Dünya liderimiz, Rize’nin gururu AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mart Cumartesi günü saat 13.00’de Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı miting için hepinizi davet ediyoruz” dedi.

ahmetbasa_4.jpg

Mevcut Belediye Başkanı ve başkan adayı Ahmet Basa ise yaptığı konuşmada, gönül belediyeciliğe önem verdiklerini ve bu şekilde devam edeceklerini belirterek, şimdiye kadar yaptıkları hizmetleri ve yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu.. Basa’nın konuşması, davetliler ve partililer tarafından yoğun bir alkış aldı.

ishakalim5.jpg

AK Parti İl Başkanı İshak Alim de yaptığı konuşmada, salondaki coşku ve ilginin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi ve bu coşkunun 31 Mart’ta Pazar’a yakışır bir oy oranı olarak çıkmasını temenni etti.

ak2-010.jpg

Son olarak Milletvekili Osman Aşkın Bak, “Sizlere cumhurbaşkanımızdan selam getirdim” diyerek başladığı konuşmada, 28 Şubat’ın yıl dönümüne vurgu yaparak, “28 Şubat karanlık bir devredir. Karanlık bir hareketti. Post modern bir darbeydi. O günlerin şahidiyim. Üniversitede bölümünün 1’incisi olan çocuğu, öğrenciyi başörtülü olduğu için ödül törenine çıkarmıyorlardı. İşte bu yavruları o kapılarda bekletenlere milletimiz sandıkta cevap verdi. AK Parti, iktidarıyla cevap verdi. 17 yıldır onlara cevap veriyor. Şimdi herkes başı açık veya kapalı okula gidiyor. Bu gençler bizim gençlerimiz. Onları o zaman neden okullara almıyordunuz? Ne yaptı size o çocuklar? Onların ağlayan aileleri sizden sandıkta hesabını sordu. Çocuklar okumak için yurt dışına gittiler. Oralarda okudular, aileler bölündü. Ve bu çocuklar gurbetlerde okumak zorunda kaldılar. Tankları yürütenlere destek olanlar nerede? Onlara destek olanlar 15 Temmuz’u yapanlardır. Darbeye de millet cevap verdi. Biz sadece ve sadece milli iradeye saygılıyız dedi millet. Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanlara koştular. Milletin gücü tankın gücünü yenecektir dedi. Tanklara meydanlarda yumruk attılar. işte onlar sizlersiniz.” ifadelerini kullandı.

ak10-004.jpg

Konuşmaların ardından belediye başkan adayı, il genel meclis üyesi adayları, belediye meclis üyesi adayları sahneye çağrılarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

ak11-002.jpg

Program sonunda Milletvekili Bak, salondaki partililerle birlikte Karadeniz Caddesindeki seçim irtibat bürosunun bulunduğu yere yürüyerek gitti ve açılışı gerçekleştirdi.

galeri.gif

ak9-005.jpg

ak7-007.jpg

galeri.gif

ak8-005.jpg

ak12-002.jpg

galeri.gif

ak13-001.jpg

ak14-001.jpg

vid1.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum