1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Ardeşen ilçe başkanı görevinden istifa etti
AK Parti Ardeşen ilçe başkanı görevinden istifa etti

AK Parti Ardeşen ilçe başkanı görevinden istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, ilçe başkanlığı görevinden istifa eti.

A+A-

AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar üstlendiği kamu görevi nedeniyle Kasım 2013 tarihinden bugüne yürüttüğü İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldığını bildirdi.

Bayraktar konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, "Kasım 2013 tarihinde üstlenmiş olduğumuz Ak Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı görevim sona ermiş bulunmaktadır. Siyasetin tek limanı ahlaktır düsturu ile yürütmüş olduğumuz bu görevde, ilçemizde bir yerel seçim, bir cumhurbaşkanlığı seçimi, iki genel seçim ve bir de referandum süreci yaşadık. Tüm bunların yanında bu süreçte ülkemiz, tarihin en hain ve en sinsi örgütünün alçakça saldırısına, 15 Temmuz hain darbe girişimine maruz kaldı. Siyasetin ve memleketin belki de en buhranlı dönemlerinde bu kutlu yürüyüşün bir gönüllüsü olarak insanımıza ve ilçemize hizmet kervanında ufak da olsa bir katkımız olmuşsa kendimizi bahtiyar addederiz. Bu süreçte birlikte yol yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarıma kalbi şükranlarımı sunarım. Görevi devralacak arkadaşımıza da kalben muvaffakiyetler diler, milletimizin ve memleketimizin daha güçlü ve müreffeh yarınlarını temin edeceğine inandığım Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkemize hayırlar getirmesi temennisiyle; Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Devlet ülküsünün bu topraklarda ilelebet payidar olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ederim.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum