1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Pazar'da teşkilat üyeleriyle buluşuyor
AK Parti Pazar'da teşkilat üyeleriyle buluşuyor

AK Parti Pazar'da teşkilat üyeleriyle buluşuyor

AK Parti Pazar İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen üyeler buluşmasında Pazar'da oy oranının yüzde 70'lerin üstüne çıkarılması hedefi için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
AK parti Pazar’da teşkilat üyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

akpart2-006.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce başkanlığında parti binasında gerçekleşen toplantıda 1 Kasım’da alınan oy oranının artırılarak yüzde 70’in üstünü görme hedefi masaya yatırıldı.

akpart1-008.jpg

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı İnce “Bugün toplanmamızın amacı, teşkilat içi çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapmak ve en önemlisi genel merkezimizin genelgesi ve il başkanlığımızın talimatı doğrultusunda üyelerimizin bilgilerinin güncellenmesi ve üye ziyaretlerinin yapılması ile ilgili çalışmalarının planlanmasıdır. Bu çalışmalar için üye bilgi formları hazırlanmış olup koordinatör arkadaşların kontrolünde köy ve mahalle başkanlarımızla güncellemeler yapılacaktır. Biz yönetim kurulu olarak seçildikten sonra partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan arkadaşlarımızla hep birlikte çalıştık ve hiç bir arkadaşımızı ötekileştirmedik. AK Parti’ye gönül vermiş ve misyonumuzu kabul etmiş herkesi bu çatıda toplamaya gayret ediyoruz. Bu çalışmanın meyvesini de 1 Kasım seçim sonuçlarında gördük. Bu çalışmalarımızı yaparken bizlere ayak uydurmanızı ve yardımcı olmanızı diliyoruz. Zamanı olan ve zaman ayırabilen arkadaşların aktif görev almasını talep etmekteyiz. Teşkilatımızı daha dazla tabana yaymayı ve köyler ile mahallelerde herkesi kapsayacak şekilde mahalle ve köy yönetim kurullarını oluşturmayı hedefliyoruz. Her köy ve mahallemizde kadın ve gençlik kollarının teşkilatlanmasını en iyi şekilde yapacağız. Bunları yaparken eski yöneticilerimizin ve o köyün bilge insanlarından yararlanacağız. Hedefimiz 1 Kasım seçim sonucunu geçmek ve ilçemizde % 70’in üstünü görmektir.” dedi.

akpart3-006.jpg

Toplantı, karşılıklı istişare ile devam etti.

akpart4-005.jpg

akpart5-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum