1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Rize'de, 7 Haziran’a Kenetlendi
AK Parti Rize'de, 7 Haziran’a Kenetlendi

AK Parti Rize'de, 7 Haziran’a Kenetlendi

​AK Parti Rize İl Teşkilatı’nda kuruluşundan bugüne kadar görev yapan teşkilat mensupları düzenlenen yemekte bir araya geldi. Toplantıdan 7 Haziran seçimlerinde birlik ve beraberlik mesajları çıktı.

A+A-

Rize Yakamoz Lokantasında düzenlenen toplantıya AK Parti Rize il yönetim kurulu eski üyeleri, teşkilat mensuplarının yanı sıra, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Eski Başkanı Yılmaz Katmer, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

avci-001.jpg

AVCI, “BİZ AHLAK VE MANEVİYAT PARTİSİYİZ”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı toplantıda yapmış olduğu konuşmada, “AK Parti Türk siyasi hayatına önemli değerler kazandırmıştır. Biz ahlak ve maneviyat partisiyiz. Diğer partilerde göremediğimiz, çok özgün tutumları AK Parti’de görebilmemiz mümkündür. Aday adayı olup da aday olamayan arkadaşlarımızın tamamının bu süreçte bize vermiş olduğu desteği hiçbir şekilde unutamıyorum. Bu sadece AK Parti’de görebileceğimiz bir durumdur ve bir dava şuuruyla çalışanlar için alınabilecek bir sonuçtur. Yine aynı şekilde milletvekili adayı olmamasına rağmen mevcut milletvekillerimiz Sayın Bakanımız Hayati Bey ve Nusret Bey sanki adaymış gibi çok yoğun bir şekilde bizimle çalıştılar. Zaman birlik, beraberlik ve itilafları bir tarafa bırakmak zamanıdır” ifadelerine yer verdi.

karal-002.jpg

KARAL: "BİRLİK VE BERABERLİK HİZMETLERİN DEVAMINI SAĞLAYACAK"

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal da yaptığı konuşmada “Bu partiyi Rize’de sizlerle beraber kurduk. Rize’nin ilçelerini ve köylerini dolaşarak, bu partinin filizlenmesini ve kök salmasını sağladık. Bizim saldığımız bu kökler ve attığımız adımlar, bugün dünyanın en büyük siyasal oluşumu olarak karşımıza çıktı. Birlik ve beraberliğimiz, kenetlenme duygumuz inşallah daha sıkı, daha kuvvetli olsun ki gerek bu ülkeye gerekse bizden medet uman dünya insanlığına hizmet yetiştirmeye devam edelim” dedi.

kasap-001.jpg

KASAP: "RİZE’DE HİZMETLER İÇİN BÜYÜK BİR UYUM"

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise “Son bir yıl içerisinde geliştirmiş olduğumuz çalışmaların uygulama noktasına gelmiş bulunmaktayız. Bu tamamıyla Rize’de yakalanmış olan birlik ve berberliğin bir ürünüdür. Bu şekilde devam edildiği sürece Rize için ortaya konan projelerin gerçekleşmemesi için hiçbir neden yoktur” şeklinde konuştu.

ayar-001.jpg

AYAR: "BÜYÜK BAŞARILAR BU BERABERLİKLE GELDİ"

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Bu, hiçbir partide bu güne kadar görülmemiş birlik ve beraberliktir. Bu başarıların altında yatan sır unsur işte budur.”

bak-002.jpg

BAK: “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak ise “Rize teşkilatının bütün kademelerinde görev yapan arkadaşlarımız buraya geldiniz ve şunu söylüyorsunuz ‘Biz AK Parti’yle berber yürüyoruz. Biz birlikteyiz. Biz güçlüyüz. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı, yiğit adamı, uzun adamı, milletin adamını, çok seviyoruz’ 7 Haziran’da da sandıklardan şunu söyleyeceğiz: Durmak yok yola devam!” şeklinde konuştu.

katmer.jpg

KATMER: “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Rize İl Eski Başkanı Yılmaz Katmer, “Var gücümüzle çalışarak yeni Türkiye’nin başlangıcı olan 7 Haziranın akşamı hep beraber bu ülkeye damgamızı vuracağız. 7 Haziran seçimlerimizin ülkemize ve Rize’mize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

akpart1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum