1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Rize'de aday adaylığı için 8 müracaat
AK Parti Rize'de aday adaylığı için 8 müracaat

AK Parti Rize'de aday adaylığı için 8 müracaat

AK Parti’de aday adaylık başvuruları sona ererken toplam 8 isim müracaatta bulundu. Pazarlı iş adamı, AK Parti'nin önemli isimlerinden Davut Birben de başvuru yapan aday adayları arasında yerini aldı.

A+A-

1 Kasım 2015’te yapılacak milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den Rize milletvekili aday adayı olan isimler belli oldu.

31 ağustos pazartesi günü başlayan aday adaylık başvuruları bugün itibariyle sona erdi. Bu süre zarfında 8 isim AK Parti Rize İl başkanlığına giderek resmi müracaatta bulundu. Aday adaylarının dosyalarını il başkanı Muhammed Avcı aldı. 

AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak’ın yanısıra; Davut Birben, Harun Mertoğlu, Rahmi Metin, Mustafa Çelik ve Mehmet Çelik de aday adaylığı müracaatında bulunan isimler oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum