1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti'nin aday açıklama programı ertelendi!
AK Parti'nin aday açıklama programı ertelendi!

AK Parti'nin aday açıklama programı ertelendi!

Ak Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş'un pazar günü Rize'de gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısı ertelendi

A+A-

AK Parti’nin 13 Ocak 2019 Pazar günü Rize’de gerçekleştirmeyi planladığı ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısının 18 Ocak Cuma gününe ertelendiği bildirildi. 

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’un 13 Ocak Pazar günü Rize’de ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacaktı. Kurtulmuş’un Rize programını iptal ettiğini ve aynı gün Bursa’ya geçerek Bursa adaylarını açıklayacağı bilgisine ulaşıldı.

Yapılan değişiklikten sonra yeni programa göre Kurtulmuş, 18 Ocak 2019 Cuma günü Rize’ye gelerek düzenlenecek aday tanıtım toplantısında ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Kurtulmuş’un Rize programında yeni bir değişiklik yapılması da söz konusu olup aday tanıtım programının daha öne de çekilebileceği bilgisine ulaşıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
33 Yorum
İlgili Haberler