1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Akla mantığa sığmayan mucize!
Akla mantığa sığmayan mucize!

Akla mantığa sığmayan mucize!

Henüz bir kaç günlükken onu bir poşetin içine koyup gölete attılar. Öleceğine kesin gözüyle bakılıyordu ama, öyle bir mucize gerçekleşti ki..

A+A-

Yerkürede binlerce çiftin sahip olmak için, bazen onlarca yıl bekleyip, binlerce lira tedavi masrafı ödemek zorunda kaldığı güzellikte bir bebekti.

Ancak ailesi onu istememiş olacak ki, önce siyah bir poşetin içine çöp atığı gibi konuldu, sonra karanlık sulara atıldı..

Öleceğine kesin gözüyle bakılıyordu ama öldürmeyen Allah öldürmedi.. Göletin etrafında dolaşanlar önce cılız bir ağlama sesi duydu. Sesin geldiği yöne bakınca mucizenin ilk adımı da gerçekleşmiş oldu. Bir tahta parçasıyla suyun içinde batmaya yüz tutan paketi kıyıya çeken görgü tanıkları, siyah poşeti yırtarak açtığında tüyleri diken diken eden o manzara gerçekleşti.

O anlar amatör kameralar tarafından bakın nasıl görüntülendi:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum