1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Alanya galibiyeti Pazarspor camiasını kenetledi
Alanya galibiyeti Pazarspor camiasını kenetledi

Alanya galibiyeti Pazarspor camiasını kenetledi

Alanya karşısında alınan galibiyet sonrası teknik direktör Hasan Çelik umutlu açıklamalarda bulundu. İşte maçın golleri ve maç sonrası görüntüler:

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor’da Alanya galibiyetinin ardından Teknik Direktör Hasan Çelik haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, “Bizim için önemli bir galibiyetti. Şampiyonluğa oynayan takımlardan biriydi rakibimiz. Geçen haftalarda da söylediğim gibi biz de iyi bir takımız. Oyuncu arkadaşlarımız çok iyi mücadele ettiler. İlk yarı itibarı ile baktığımızda 1–0 geriye düşmemize rağmen pozisyon vermeyen bir takım görünümündeydik. Kaçırdığımız net pozisyonlar vardı. İkinci yarıda sahada çok daha iyi bir Pazarspor vardı. Her şeyini, yüreğini ortaya koyan bir sporcu topluluğu vardı. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü yapılan mücadele ortada. Çok da pozisyona girdik, kaçırdık. Bunlar da futbolda vardır. Bundan sonra Pazarspor’un yolu açıktır. İnşallah daha farklı ve ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız ve bundan sonraki maçları daha iyi neticelerle tamamlayacağız. Bu maçı geride bıraktık. Önümüzde kritik iki maçımız daha var. Onlara bakacağız. Bu galibiyeti buraya gelen ve bizi destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz. Özelliklede şunu belirtmek istiyorum; saha içersinde ve dışında mücadele veren tüm arkadaşlarımı teker, teker tebrik ediyorum. Allah razı olsun hepsinden” dedi.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ VE MAÇ SONRASI YAŞANAN SEVİNÇ GÖRÜNTÜLERİ:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum