1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Almanlar, Pazar'daki Kur'an Kursu öğrencilerine oyuncak dağıttı
Almanlar, Pazar'daki Kur'an Kursu öğrencilerine oyuncak dağıttı

Almanlar, Pazar'daki Kur'an Kursu öğrencilerine oyuncak dağıttı

Allgau Orient Rallye ekibinden 10 kişilik Alman Ralli grubu, 04-06 yaş arası çocukların Kur'an eğitimi gördüğü Pazar Sahil Camii'nde öğrencilere hediyeler verip gönüllerini aldılar.

A+A-

Almanya'daki Allgau-Orient Rallye International Derneği tarafından 2005 yılından bu yana düzenlenen Allgau-Orient Rallisi kapsamında Karadeniz Bölgesi’nde bulunan Alman Ralliciler, Rize’nin Pazar İlçesi Sahil Camii’nde Kur’an eğitimi alan 04-06 yaşındaki çocukları ziyaret edip hediyeler verdiler.

alman6-001.jpg

Almanya'nın Oberstaufen kentinden başlayan rallinin Avusturya, İtalya, Slovenya, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Sırbistan, Makedonya, Bulgaristan, Türkiye ve Gürcistan'ı kapsayarak 20 Mayıs 2016 tarihinde Dalaman'da son bulması planlanıyor. Rallinin üçte ikilik kısmı Edirne, İstanbul, Ankara, Amasya, Ardahan, Doğubayazıt, Uşak ve Muğla güzergâhında geçecek. Allgau-Orient Rallisi'ne 20 ülkeden 82 takım ve toplam 580 yarışmacı katılıyor.

alman5-001.jpg

Pazar Sahil Camiini ziyaret edip burada kurs gören öğrencilerle bir araya gelen Allgau Orient Rallye ekibinden 10 kişilik Alman Ralli grubu, araçlarının üzerine oturan çocuklarla eğlenceli birkaç dakika geçirdikten sonra yanlarında getirdikleri oyuncakları dağıttılar.

alman.jpg

Kurs öğrencileri ve velilerle fotoğraf çekilen Almanlar, ayrıca Kur’an Kursu’na da maddi yardımda bulundular.

alman2-001.jpg

alman1-001.jpg

alman3-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum