1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ambulans helikopter Pazar İlçe Stadı'na minik Irmak için indi
Ambulans helikopter Pazar İlçe Stadı'na minik Irmak için indi

Ambulans helikopter Pazar İlçe Stadı'na minik Irmak için indi

Geçirdiği ateşli hastalık nedeniyle Samsun'a götürülmesi gereken 2 yaşındaki kız çocuğu için Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopter, Pazar İlçe Stadına inerek hastayı nakletti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - RAMAZAN YILDIRIM
 Pazar53  - Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Dikkaya Köyünde yaşayan 2 yaşındaki kız çocuğu Irmak Kaptan, ateşli hastalık nedeniyle kaldırıldığı Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde yeterli cihaz olmadığı için Samsun’daki özel hastaneye sevk edildi.

irmak1-001.jpg

Durumunun aciliyeti nedeniyle Sağlık Bakanlığından minik Irmak için ambulans helikopter talep edildi. Sabah saatlerinde Pazar İlçe Stadına indirilen ambulans helikopterle 2 yaşındaki kız çocuğu Samsun’daki özel hastaneye götürüldü.

irmak3-001.jpg

Minik Irmak’ın dedesi Mehmet Kaptan, devlet yetkililerine teşekkür ederek, “Daha önce yine ateşli bir hastalık geçirmişti. Yeniden hastalığı nüksedince ve buradaki hastanede de gerekli ekipman olmadığı için sevk kararı alındı. Trabzon’da yer yok denildi. Bu kez Samsun’a kaldırılması gerekti. Acil olduğu için zaman kaybına sebebiyet verilmemesi için ambulans helikopter talep edildi. Allah devletimizden razı olsun, helikopter ile çocuğumuz Samsun’a götürüldü. İnşallah şifa bulur. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

irmak.jpg

vid1.jpg

irmak2-001.jpg

irmak4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum