1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Anadolu’ya özgü sebze meyve tohumları konuşuldu
Anadolu’ya özgü sebze meyve tohumları konuşuldu

Anadolu’ya özgü sebze meyve tohumları konuşuldu

Bitkisel tedavileriyle dünya çapında tanınan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde “Sağlıklı yaşam, bitkiler ve Anadolu’ya özgü sebze meyve tohumları” ile ilgili bir konferans verdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Vali Kemal Çeber’in daveti ile Rize’de bir konferans verdi. 

sarac3.jpg

Rize Valisi Kemal Çeber’in davetiyle gerçekleşen konferansın ilk bölümünde Saraçoğlu; sağlıklı yaşam, bitkiler ve Anadolu’ya özgü sebze meyve tohumları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

sarac4.jpg

Konferansın ikinci bölümünde ise Prof. Dr. Saraçoğlu’nun, konferansı takip eden misafirlerin sorularını cevapladığı söyleşi bölümüne geçildi.

sarac1-001.jpg

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ndeki konferansın ardından Rize Valiliğine geçti. Ziyaretin ilk bölümünde Valilik Şeref Defterini imzalayan Prof. Dr. Saraçoğlu, daha sonra Vali Çeber’in makamına geçerek bir müddet karşılıklı sohbet etti.

sarac2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum