1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ANKARA RİZELİLER DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI
ANKARA RİZELİLER DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

ANKARA RİZELİLER DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

Ankara Rizeliler Derneği binasının açılışı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından gerçekleştirildi.

A+A-

Ankara Rizeliler Derneği’nin 5. Rize Günleri etkinlik geliriyle satın aldığı, Kızılay İnkılâp Sokakta bulunan ve Genel Merkez olarak kullanılacak 200 metrekare büyüklüğündeki dairesinin açılışı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından gerçekleştirildi.

dernek4-001.jpg

Ankara’daki Rizelilerin buluştuğu açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yanısıra; Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, İlksan Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Adanır, Çaydef Genel Başkanı Yılmaz Hüsrev, Bursa Çayelililer Derneği Eyüp Ensar Çelik, Kocaeli Belediyesi Başmüfettişi Yusuf Kara ile birlikte, bürokratlar, İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli STK Başkan ve üyeleri ile Ankara’da yaşayan Rizeliler katıldı.

dernek7-001.jpg

Ankara Rizeliler Derneği Başkanı Fatih İslam Karaoğlu açılışta yaptığı konuşmada; “Ankara’da Rizelilerin oturup misafirlerini ağırlayacağı, dertleşeceği, karşılıklı hatıralarını anlatacakları bir yerleri yoktu. Bu durum Ankara Rizeliler Derneği yöneticileri için bir dertti. 5’inci Rize Günlerinden sonra, bu daireyi alarak, Rizelilerin hak ettiği bu nezih mekânı hizmetlerine sunuyoruz. Bu dairenin alınışında, bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen başta Gümrük ve Ticaret eski Bakanımız Rize Milletvekilimiz Sayın Hayati Yazıcı’ya, Adalet Bakanımız Sayın Kenan İpek’e, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga’ya, Rize Milletvekillerimiz Sayın Nusret Bayraktar ve Sayın Hasan Karal’a, İstanbul Milletvekilimiz Sayın İsmail Safi’ye, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca dairemizin tefrişatında yardımlarını esirgemeyen Türkiye Petrolleri A.O. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Besim Şişman’a teşekkür ediyorum. Çaydef Genel Başkanı Yılmaz Hüsrev, Bursa Çayelililer Derneği Başkanı Eyüp Ensar Çelik, Kocaeli Rizeliler Derneğinden Yusuf Kara’ya şükranlarımı sunuyorum. Bizleri her zaman destekleyen Veysel Atacan, Kamil Günaydın, Turhan Akın, Selahattin TUrhaL, Selahattin Başar, Bahattin Karagöz, Ömer Turna ve İsmail Poyraz başta olmak üzere, bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Yeri geldi zamanlarından, yeri geldi işlerinden, ailelerinden fedakârlık ederek gece gündüz Derneğin işleri için fedakârlık yapan İlçe Dernek Başkanları, Belde ve Köy Dernek Başkanlarına, Gençlik Kollarına, Çay Çiçeği Kültür ve Sanat Grubuna Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyeleri ile Denetleme Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Rize ve Rizeli her şeyi hak ediyor. Yanımızda durun, bizler Rizelilere ve Rize’ye hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

dernek5-001.jpg

Daha sonra söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik “Rizelilerin böyle güzel bir mekana sahip olmasını sağlayan başta Dernek başkanı olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum, onları kutluyorum” dedi .

dernek6-001.jpg

Bakan Çelik’in ardından Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Rize Milletvekili Hayatı Yazıcı yaptığı konuşmada, “Şeyh Edebalı, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, en büyük hizmet insana yapılan hizmettir’ demiş. Bu güzel mekanı hazırlayarak Rizelilerin hizmetine sunan başta Dernek Başkanı Fatih İslam Karaoğlu olmak üzere yönetim Kurulu üyelerine ve emeği geçen her kese teşekkür ediyorum. Derneğimizin bütün hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

bakannn.jpg

Rizelilerin çok yoğun ilgisini sağlayan açılış programı kurdele kesimi ile devam etti

dernek3-001.jpg

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Ankara Rizeliler Derneği Başkanı Fatih İslam Karaoğlu tarafından kurdele kesilerek açılışı yapılan Ankara Rizeliler Derneği’nde Rizelilerin birliğini ve bütünlüğünü daha da pekiştirmesi, Rizelilerin bundan sonraki kazanımlarına kapı açması, duvarları arasında güzel günler geçirilmesi temenni ve dilekleriyle açılış programı sona erdi.

bakan-001.jpg

dernek2-001.jpg

dernek1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum