1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ankara Rizeliler Konukevi hizmete açıldı
Ankara Rizeliler Konukevi hizmete açıldı

Ankara Rizeliler Konukevi hizmete açıldı

Ankara Rizeliler Derneği Ankara’da hemşehrilerinin kullanımı için Ankara Konukevi’ni hizmete açtı

A+A-

Ankara Rizeliler Derneği, Ankara Beysukent’te Rizeli Dr. İmdat Beyazpınar’ın mülkiyetinde olan ve kullanım hakkını derneğe tahsis ettiği Konukevi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı tarafından hizmete açıldı.

k08.jpg

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Ecehan, Kırıkkale Balşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, derneğin kurucu onursal Başkanı Fatih İslam Karaoğlu ile Rizeli üst düzey bürokratların iştirakleriyle gerçekleşen açılışta renkli görüntüler ortaya çıktı.

k06.jpg

Açılışta konuşan Rizeliler Dernek Başkanı İdris Kansızoğlu “Tüm Rizelileri kucaklayan derneğimizin bütün faaliyetlerinde kurulduğu günden beri yanımızda olan desteklerini bizden esirgemeyen Sayın Hayati Yazıcı’ya teşekkür ediyoruz. 2014 yılında kurulan derneğimiz bugüne kadar Kızılay’da dernek merkezini, Hamamönü’nde Rize konağını, Subayevleri’nde derneğimiz çay evi ile faaliyetlerimizi sürdürdük. Bugün de açılışı yapılan konukevimiz tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. Yine Çubuk ilçemizde çalışmaları tamamlanmak üzere olan ve hemşehrilerimizin kullanımına sunulacak olan piknik alanları ile diğer tüm aktivitelerin yapılacağı Rize Köyü projesi de yakın zamanda hizmete girecek. Dernek yönetimi olarak bugüne kadar hemşehrilerimize kazandırdığımız, kazandıracağımız tüm hizmetler Rizeliler içindir. Açılışımıza katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

k07.jpg

Hayati Yazıcı ise yaptığı açıklamada, “Bu tür faaliyetler ve organizasyonlar ile kazandırılan mekânlar hemşehrilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde olmaları için çok önemli çalışmalardır. Gençlerimizin örf, adet ve geleneklerinin yaşatılması açısından önemi vardır.” diyerek, emeği geçen herkesi çalışmalarından dolayı tebrik ettikten sonra açılış kurdelesini kesti.

Açılış sonrası plaket töreni düzenlendi.  

k05.jpg

k01.jpg

k04.jpg

k02.jpg

k03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum