1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Araba çarpan köpeğe esnaf sahip çıktı
Araba çarpan köpeğe esnaf sahip çıktı

Araba çarpan köpeğe esnaf sahip çıktı

Rize'de bir otomobilin çarpıp kaçtığı yaralı köpeğe esnaf sahip çıktı

A+A-

Rize şehir merkezinde bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan köpeğin imdadına çevredeki esnaflar yetişti. 

kop2-002.jpg

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde yolun karşısına geçmek isteyen sokak köpeğine plakası alınamayan bir otomobil çarptı.

Otomobilin çarptığı köpek acı içinde yerde yatarken, duyarlı bir esnaf yaralı köpeği alarak veterinere götürdü.

Yapılan ilk müdahalenin ardından köpeği sahiplenen 40 yıllık esnaf Mehmet Meral (56) yaralı köpeğe kartondan bir yuva yaparak iş yerinin önüne koydu. Yuvanın önüne ise 'Köpeğin yatağına dokunma' yazısı astı. 

kop1-003.jpg

''Salamla sucukla besliyorum''
Mehmet Meral yaptığı açıklamada, ''Geçen haftalarda bir aracın altında kalan köpeği aldık, kurtardık veterinere verdik. Gerekli tedavisi yapıldı. Ben de bu köpeğe bu şeklilde sahip çıktım. Burada ona yuva yaptım, bize de alıştı. ona bir yuva yaptım yuvasının önüne de 'Köpeğin yatağına dokunma' diye yazdım. İnsanların daha duyarlı olmaları konusunda dikkat çekmek istedim. Çünkü bunlar dili olmayan derdini anlatamayan canlılar. Her gün bu köpeği salamla sucukla ellerimle besliyorum'' ifadelerini kullandı.

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum