1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. ARAPLARIN TERCİHİ AYDER VE UZUNGÖL
ARAPLARIN TERCİHİ AYDER VE UZUNGÖL

ARAPLARIN TERCİHİ AYDER VE UZUNGÖL

Ülkelerindeki sıcaklar nedeniyle zorlanan Araplar, kış aylarında, Türkiye’nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası ve Trabzon Uzungöl’ü tercih ediyor.

A+A-

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Uzungöl, kar yağışının etkisi altında kalırken, Arap turistlerin de gözdesi olmaya devam ediyor.

arap1-002.jpg

Yolların açık olması nedeniyle yerli ve yabancı turistler Uzungöl’e gelerek konaklama yapıyor. Arap turistlerin, yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da Uzungöl’ü mesken tuttukları gözlendi.

arap2-003.jpg

Uzungöl’ü çok sevdiklerini belirten Abdurrahman isimli bir Arap turist, “Uzungöl soğuktur diye korkanlar kesinlikle böyle bir şey düşünmesinler. Uzungöl çok güzel. Otellerde bütün ihtiyaçlarımız karşılanıyor. İleride ailecek buraya gelmeyi düşünüyoruz. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ediyorum” dedi.

arap3-002.jpg

Arap turitlerin gözde mekanlarından bir diğeri ise Rize Çamlıhemşin'deki Ayder Yaylası...

Trabzon Havalimanına yakın olmas nedeniyle Uzungöl avantajını korurken, Ayder yaylası da özellikle kaplıcası ve doğal güzelliği ile Arap turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

5 yıldızlı otel konforunu aratmayan Kaçkar Resort Otel'in de büyük avantaj olarak öne çıktığı Ayder'de kış turizminin gelecek vaadettiği ifade ediliyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum