1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen GSK, Ayder'de kamp yapıyor
Ardeşen GSK, Ayder'de kamp yapıyor

Ardeşen GSK, Ayder'de kamp yapıyor

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, 15 Kasım Perşembe günü Eskişehir takımını ağırlayacak.

A+A-

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, 15 Kasım Perşembe günü kendi evi de oynayacağı Eskişehir Anadolu Üniversitesi karşılaşmasının hazırlıklarını Ayder'de kampa girerek sürdürdü.

Halka ücretsiz izlettirilecek olan Ardeşen GSK - Eskişehir Anadolu Üniversitesi karşılaşması ise bu sezon ilk defa Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

ard2.20121113182004.jpg

Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak yönetiminde Ayder'de 2 günlük kondisyon ağırlıklı kamp yapan Ardeşen GSK, Eskişehir ekibi önünde galibiyet hedefliyor.

ard3.20121113181940.jpg

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Ardeşen GSK Teknik Direktörlerinden Hüsnü Kemal Durak, "Ardeşen GSK'da gelecek adına çok güzel görüntüler var. Yeni bir yapılaşma içinde olan takımımızı istenilen ve belirlenen hedeflere doğru sağlıklı bir şekilde yürütüyoruz. Önümüzde 4 hedef maçımız var. İlkini 15 Kasım Perşembe günü saat 17.00’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımını ağırlayarak oynayacağız. Arkasından 3 maç daha var. Onun bilincinde 2 günlük genel kondisyon, dayanıklılık ve kuvvet ağırlıklı bir Ayder kampı yaptık. Kampımız da amacına uygun bir şekilde tamamlandı. Şimdi de teknik taktik çalışmalarıyla yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz Eskişehir karşısında alacağımız galibiyetle seriye başlangıç yapmaktır. Bizlere kamp imkânı sağlayan yönetim kurulumuza ve Çamlıhemşin Kaymakamı Sayın Hasan Gündoğdu'ya çok teşekkür ediyoruz." dedi.

ard1.20121113182021.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum