1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞEN GSK, GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR
ARDEŞEN GSK, GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

ARDEŞEN GSK, GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, THF Bayanlar Süper Ligi'nin ilk haftasında sahasında Kastamonu Belediyespor’u ağırlayacak.

A+A-

THF Bayanlar Süper Ligi'nin ilk haftasında sahasında Kastamonu Belediyespor’u ağırlayacak olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nde teknik direktör Hikmet Vurgun, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Yoğun bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ifade eden Vurgun, “Hafta sonu sezonun ilk karşılaşmasına çıkacağız. Rakibimiz bünyesinde çok sayıda milli takım oyuncusunu barındıran iyi bir ekip. Bu yüzden mücadelesi çok, bol pozisyonlu, seyri zevkli ve zor bir karşılaşma olacak. Amacımız, taraftarımızın da desteği ile salondan galip ayrılarak lige kazanarak başlamak. Sporcularımın bu galibiyete ulaşacak güce sahip olduklarına inanıyorum. Sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız