1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen GSK aldığı maçı berabere tamamladı!
Ardeşen GSK aldığı maçı berabere tamamladı!

Ardeşen GSK aldığı maçı berabere tamamladı!

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde Ardeşen Gençlik Spor Kulübü, İstanbul Maltepe Belediye Gençlikspor'la 24–24 berabere kaldı.

A+A-

Kendi evinde ilk kez Süper Lig karşılaşmasına çıkan Ardeşen Gençlik Spor Kulübü, taraftarın müthiş desteği ile maça başladı.

Maçın son dakikalarına kadar da hep önde giden Ardeşen Gençlik Spor Kulübü son 5 dakikada yediği gollerle müsabakayı berabere tamamladı.

hentbol3.20120916221213.jpg

Salon: Ardeşen Vali Erdal Ata Kapalı Spor Salonu
Hakemler: Mesut Erdoğan, Muhammet Turan
Ardeşen Gençlik Spor Kulübü: Serpil ( Jelena), Yasemin, Rüveda (2), Mehtap (3), Buket (1), İlke (6), Neslihan (8), Mesude (4)
İstanbul Maltepe Belediye Gençlikspor: Merve Toker, Esra (4), Sıdıka (4), Çiğdem (5), Derya (2), Gamze, Fatma (2), Zekiye (6), Merve Bal (1)
İlk yarı: 15-11 (Ardeşen Gençlik Spor Kulübü lehine)
Maç sonucu: 24-24
İki dakika cezası alanlar: Rüveyda, Neslihan(2), Mesude, Mehtap, Buket (Ardeşen Gençlik Spor Kulübü),
Sıdıka, Derya, Cansu, Esra (İstanbul Maltepe Belediye Gençlikspor)

hentbol4.20120916221822.jpg

Ardeşen Vali Erdal Ata Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçı yaklaşık bin kişilik taraftar topluluğuyla birlikte Rize Valisi Nurullah Çakır, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Mehmet Yerebakan, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, Çamlıhemşin Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Kutlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ve Ardeşen GSK Başkanı S. Rauf Oğuz da izledi.

hentbol2.20120916221230.jpg

Ardeşen GSK aldığı bu beraberlik sonucunda puanını 3'e çıkardı. Ardeşen GSK önümüzdeki hafta salı günü kendi sahasında ligin ilk haftasında deplasmanda mağlup ettiği İzmir Büyükşehir Belediyespor ile bu sefer Türkiye Kupası müsabakasında karşılaşacak. Ligin 3. haftasında ise 22 Eylül tarihinde deplasmanda ligin şampiyonluk adaylarından Antalya Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacak.

hentbol1.20120916221244.jpg

hentbol5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız