1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen GSK İsveç’te kampa girdi
Ardeşen GSK İsveç’te kampa girdi

Ardeşen GSK İsveç’te kampa girdi

rdeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), rövanş maçı için İsveç’te kampa girdi.

A+A-

Avrupa Bayanlar Hentbol Challenge Kupasında Türkiye’yi temsil eden Ardeşen GSK, 8 Mart Cumartesi günü, saat 17.00’da (TSİ) Höör-Björkviksbadet spor kompleksinde oynanacak olan Çeyrek Final rövanş maçı öncesi İsveç’in Höör kentinde kampa girdi.

İlk maçı kendi evinde 29–22 kaybeden Ardeşen GSK, rövanş maçında zor olanı başarmak istiyor.

Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak ve yardımcıları Şevki Demiroğlu ile Osman Nuri Yazıcı gözetiminde karşılaşmanın oynanacağı Björkviksbadet’deki yedek salonda son idmanına çıkan bordo beyazlılarda keyiflerin yerinde olduğu gözlendi.

ard1.20140308143404.jpg

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “Ardeşen bu güne kadar hep zor olanı başararak ulaşan ruha sahip bir ekip. Zor bir karşılaşmanın bizi beklediğinin farkındayız. Ama teknik ekibimiz, rakibimizi en iyi şekilde analiz ederek bu maça hazırlandı. İyi bir skorla, son lig maçımız ve Şampiyonluk Play-Off’u öncesi ülkemize mutlu dönmek istiyoruz.” dedi.

Avrupa’daki Türklerle Buluşacağız
Çeyrek Final Kuramız da İsveç temsilcisi ile eşleşmemizin ardından, başta İsveç’te yaşayan Karadenizliler ile Türkler tarafından yoğun bir şekilde mesaj aldıklarının altını çizen Zenginal, “Avrupa’daki Türkler de, bizler gibi sabırsızlıkla maç gününü bekliyor. Maç günü, büyük bir buluşma olmasını temenni ediyorum. Biz ülkemizin her deplasmanında yaşadığımız taraftar sevgisini, Avrupa’da da tatmak istiyoruz. Bizim için her şeyden önemlisi, her zaman, her yerde taraftar sevgisi ile karşılaşabilmek. Bu sevgi karşısında elde edemeyeceğimiz başarı yoktur. Ayrıca, Karşılaşmamızı Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerimiz de izleyecek.” diye konuştu.

Ardeşen taraftarının, dualarla kendilerini desteklediğini anımsatan Zenginal, “Bu maçın sonucu her ne olursa olsun, kapı gibi arkamızda duracak olan bir taraftarın olduğunu bilmemiz, bizim için en büyük sevinç olacaktır. Daha Avrupa’da ilk sezonumuzu yaşıyoruz. Avrupa’da emeklemeye başlayan bir ekibiz. Umuyorum ki, koca yürekli taraftarımızla birlikte gelecekte Ülke’de ve Avrupa’da adını altın harflerle yazdıracak bir başarıya sahip olacağız.” dedi.

ARDEŞEN GSK KADROSUNDA ŞU İSİMLER YER ALIYOR
Kübra Şen, Perihan Topaloğlu, Rüveyda Halıcı, Neslihan Yakupoğlu, Serpil Abdioğlu, Aylin Aşık, Merve Seher Sormaz, Mesude Adıyaman, Mehtap Gençoğlu, Jelena Pırsl, İoana Manoila, Maria Adina Ghidoarca, Olga Vhashuk

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız