1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞEN GSK SON ŞAMPİYONU AĞIRLIYOR
ARDEŞEN GSK SON ŞAMPİYONU AĞIRLIYOR

ARDEŞEN GSK SON ŞAMPİYONU AĞIRLIYOR

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, yarın kendi seyircisi önünde Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayacak.

A+A-

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nin 16. haftasında Karadeniz temsilcisi Ardeşen GSK, son iki sezondur şampiyonluk kupasını kaldıran Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayacak.

16 Şubat Pazar günü saat 13.45’te Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen MYO Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Ankara bölgesinden Abdullah Özdeniz - Okan Yurt hakem ikilisi yönetecek. Karşılaşmanın gözlemciliğini ise Samsun Bölgesinden Cahit Yücel yapacak.

ARDEŞEN GSK 10 GÜNDE 4 MAÇ YAPACAK
Ardeşen GSK ayrıca ligde son 10 günde 4 maç yapacak. Karşılaşmaların ikisi içeride, ikisi de dışarıda oynanacak. Avrupa Challenge Kupası'nda eşleştiği İsveç Höör 65 takımı ile ilk maçı 2 Mart'ta, ikinci maçı ise Pazar günü Ardeşen’de oynayacak. 8 Mart Cumartesi günü ise İsveç’te son müsabaka oynayacak.

omerfarukzenginal.jpg

İkinci yarıda çok iyi bir performans sergileyerek beş maçta beş galibiyet aldıklarını ifade eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “Aldığımız seri galibiyetler bizi üst sıralarda tuttu. Bu çıkışı sürdürmek için ligde kalan 4 maç çok önemli. Ligde 10 günde 4 maç oynayacağız ama bu zorluktan çıkabilecek tecrübeye sahibiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız