1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen GSK'da Süper Lig'e bir adım kaldı
Ardeşen GSK'da Süper Lig'e bir adım kaldı

Ardeşen GSK'da Süper Lig'e bir adım kaldı

Ordu Gençlerbirliği'ni yenerek Play Off'a yükselen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımı oyuncuları sevinçlerini horonla kutladılar.

A+A-

Ligin son maçında sahasında karşılaştığı Ordu Gençlerbirliği'ni 44-15'lik skorla mağlup eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Bayanlar Süper Lig'e yükselebilmek için 9-13 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Elde edilen başarıda herkesin katkısı olduğunu ifade eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Şevki Demiroğlu, ''Lig boyunca oyuncularımız maç öncesi söylediklerimizi fazlasıyla yaptılar. Bu yapılanlara seyirci desteği de eklenince başarı kendiliğinden geldi. Bundan sonra süper lig için mücadelemizi vereceğiz'' dedi.

ardesengsk1.20120313082231.jpg

Kulüp olarak süper ligi hak ettiklerini anlatan Kulüp Başkanı Rauf Oğuz ise ''Play-off maçları öncesi nasıl bir strateji uygulanacağı konusunda teknik kadro ve oyuncularımız ile yönetim kurulumuz bir araya gelecektir. Takımımız, play-off engelini aşarak süper lige yükselecektir'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum