1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen TSO’dan üyelerine liderlik semineri
Ardeşen TSO’dan üyelerine liderlik semineri

Ardeşen TSO’dan üyelerine liderlik semineri

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine ‘Liderlik’ konulu eğitim semineri düzenledi.

A+A-

Seminere, Ardeşen TSO yönetim kurulu, meclis kurulu ve üyelerinin yanı sıra, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır, Hopa TSO meclis üyesi Hayrettin Peker ve 53/11 kooperatif başkanı Sait Balcı katılım sağladı.

tso3-005.jpg

Ardeşen TSO toplantı salonunda gerçekleşen seminerde, liderlik özellikleri ve isteklendirme anlatıldı.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, seminer sonrası yaptığı açıklamada, üyelerine yönelik eğitim çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

tso2-005.jpg

Bu tür seminerleri daha sıklıkla icra edeceklerini anlatan Kuyumcu, “Üyelerimizi bir araya getirerek onların vizyonunu görüş açılarını daha da genişletmek adına eğitim seminerleri veriyoruz. Bugün de liderlik konusunda eğitim vermekteyiz. Uzman arkadaşımızın üyelerimize vermiş olduğu bu eğitimle şirketlerinde daha iyi yönetebilmeye yönelik kendilerini eğiterek bilgi sahibi etmek ve bundan sonraki süreçte üyelerimize daha faydalı olabilmenin yollarını araştırmak için görevimizin başındayız. Üyelerimizle beraber hem birbirimizi tanıma hem de şirketlerimize daha iyi bir gelecek oluşturmaya zemin hazırlamak maksadı ile buradayız. Bu tür eğitim programlarının çok faydalı olduğu kanaatindeyim” dedi.

tso1-007.jpg

Başkan Kuyumcu; Sosyolog Gökçe Pınar’a teşekkür ederek onurluk takdim etti. Katılımcılara katılım sertifikası verilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Seminerin maliyetinin 2 destekleyici firma tarafından karşılandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız