1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞEN TURU GEÇECEĞİNE İNANIYOR
ARDEŞEN TURU GEÇECEĞİNE İNANIYOR

ARDEŞEN TURU GEÇECEĞİNE İNANIYOR

Avrupa Hentbol Challenge Kupası'nda, Polonya’nın Energa AZS Koszalin takımı ile eşleşen Ardeşen GSK, turu geçeceklerinden emin.

A+A-

Avrupa Hentbol Challenge Kupası'nda, Polonya’nın Energa AZS Koszalin takımı ile eşleşen Ardeşen GSK’da Teknik Direktör Hikmet Vurgun, turu geçeceklerden emin konuşuyor.

"Önemli ve güçlü bir rakiple eşleştik. İnancım o ki taraftarımızın da desteği ile bu turu geçerek adımızı ilk 16’ya yazdıracağız" diyen Vurgun "Rakibimiz güçlü ve dişimize göre, iyi çalışıp bu turu geçmeyi hedefliyoruz. Bu inanca sahibiz” dedi.

30 takımın olduğu 3. ayak elemesinde oynayacaklarını anımsatan Vurgun, “15 eşleşme oldu. Bu 30 takım içerisinde ülke puanlamasına baktığımız da 10–12 tane bizim ayarımız da, iyi takım diyebileceğimiz ekipler vardı. Bunlardan ikisi de Polonya takımıydı. Bu iki takımın da en tecrübelisi karşımıza çıktı. Çünkü rakibimiz Avrupa’da en az 3 sezon mücadele ettiği için tecrübeli. Ayrıca, Çeyrek Final başarısı gösterdiler. Çek Cumhuriyetine elendiler. Geçtiğimiz sezon da EHF Kupası'nda oynamışlar ve 2. turda elenmişler. Tabii ki detaylı inceleme yapmadık. Ama ilk etapta baktığımız da fena bir takım değil, dişimize göre bir takım olarak gözüküyor. Tabii ki detaylı çalışma, analiz ve incelemeleri yapıp ona göre takımımızı hazırlayacağız ve Kasım ayında oynayacağımız 2 maç sonucunda rakibimizi elemeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
Çalışmalarının önümüzdeki hafta içi başlayacağını ifade eden Vurgun, “Takım Bayramdan sonra Ardeşen’de toplanacak ve sezon açılışıyla birlikte antrenmanlara başlayacağız. Süreç içerisinde, takımımızla birlikte rakibi çok iyi inceleyip yolumuza bakacağız. Ayrıca, sezon öncesi hazırlık maçı ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız