1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen ve Fındıklı'da 4 gün boyunca 8'er saat elektrikler kesilecek
Ardeşen ve Fındıklı'da 4 gün boyunca 8'er saat elektrikler kesilecek

Ardeşen ve Fındıklı'da 4 gün boyunca 8'er saat elektrikler kesilecek

Rize'nin Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinde Pazar günü başlayıp 4 gün boyunca her gün 8 saat elektrik kesintisi uygulanacak! İşte kesinti bölgeleri ve saatleri:

A+A-

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Işıklı - Fındıklı çift devre hattında bakım çalışması yapılacağından dolayı Ardeşen ilçesi Zeytinlik Köyü, Pirinçlik Köyü, Armağan Köyü, Yeşiltepe Köyü, Belediye su kuyuları, Kurtuluş Köyü, Parsan Beton Santrali, Fırtına Mahallesi İmarsız Bölge, Belediye Parke Fabrikası, Barış Mahallesi, Yayla Mahallesi, Düz Mahalle (Kısmen) Işıklı Merkez, Taşbaşı Mahallesi, Gündoğan, Ortaalan Köyü, Serindere Köyü, Küçükköy, Yurtsever, Yeni Mahalle, Merkez Mahallesi (kısmen) ve Fındıklı İlçesi Sahil Mahallesi (Kısmen),Yeniköy Köyü (Kısmen) 24-25-26-27 Nisan Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerinde 08:30 ile 16:30 saatleri arası elektrik kesintisine gidilecektir." denildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız