1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen’de çöp kutuları çim tuttu!
Ardeşen’de çöp kutuları çim tuttu!

Ardeşen’de çöp kutuları çim tuttu!

Yeni uygulamya başlayan suni çim kaplama çöp kutuları Ardeşen sokaklarına renk kattı.

A+A-

Temiz çevre operasyonu

Daha temiz bir Ardeşen parolasıyla yola çıkan, hijyen ve temizlik çalışmalarının yanı sıra estetik görünüme de önem veren Ardeşen Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazanan suni çim kaplamalı çöp kutularının sayısını 70’e çıkarıyor.

cop4-001.jpg

Tüm çöp kutuları suni çimle kaplanacak

10 çöp kutusu ile başlanan uygulamada, en kısa sürede 70 adet çim kaplı konteynere ulaşma hedefleniyor. Ardeşenliler’in beğenisini kazanan suni çim kaplama çöp kutularının malzemeleri, Ardeşen Belediye kademe bölümünde özel olarak üretilirken, böylelikle belediye bütçesinden de tasarruf sağlanıyor.

cop3-002.jpg

Kapsamlı temizlik

İlçe geneline dağılan çöp konteynırlarının; ilaçlama ve hijyen çalışmalarına hız veren Ardeşen Belediyesi, ilçe genelindeki 70 çöp kutusunun tamamını her ay boyunca böcek ve sineklere karşı ilaçlıyor. Çalışmalarda biyolojik bazlı malzemeler kullanılıyor. 

cop2-005.jpg

Belediye ve vatandaş el ele

Estetik görünüme ve temizliğe önem verdiklerini söyleyen Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin “Güzel ilçenin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiriyoruz. İlçemizde gece ve gündüz çöp toplamak için belirlenen saatlerde iş makinelerimiz çöp alırken, çöp taksi hizmetimiz de ara caddelere giremeyen büyük araçlarımızın yerini almaktadır. Yeni uygulaması başlayan suni çim kaplama çöp kutuları Ardeşen sokaklarına renk kattı. Yanına yanaşmaktan çekindiğimiz çöp kutuları, mahallelerimizin ve sokaklarımızın hoş bir aksesuarı oldu. Belediye ve vatandaşlar olarak el ele vereceğiz ve daha temiz bir Ardeşen’i birlikte kuracağız.  Belediyemiz kademe bölümünde kendi imkanlarımızla ürettiğimiz çim kaplama çöp konteynırları ilçemizin tamamına yayılacak. Halkımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz" diye konuştu.

cop1-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum