1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen’de 'Çöp Taksi' pislikleri ortaya çıkarıyor!
Ardeşen’de 'Çöp Taksi' pislikleri ortaya çıkarıyor!

Ardeşen’de 'Çöp Taksi' pislikleri ortaya çıkarıyor!

Geçtiğimiz ay Ardeşen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne tahsis edilen yeni çöp aracı özellikle gündüz saatlerinde ara ve dar sokaklarda hizmet verirken, karşılaşılan manzaralar şaşkınlığa neden oluyor!

A+A-

Ardeşen Belediyesinin hizmetlerinden biri olan, beyaz masayı 153 nolu telefondan arayan vatandaşların çöp İhbarına anında cevap veren çöp taksi, gündüz belediyeye ait büyük ve geniş çöp araçların giremediği cadde ve ara sokakları dolaşarak hizmet veriyor.

ard4-006.jpg

Temizlik esnasında; vatandaşların etrafa gelişi güzel çöp atma metotlarının geliştiği gözlenirken, çaylık alanlarının arasına gizlenen çöp yığınları ve oturma alanları olan bankların kuytu yerlerine saklanmak istenen çöpler, Ardeşen Belediyesi temizlik ekiplerini de şaşkına çevirdi.

ard3-007.jpg

Belediye temizlik işleri ekiplerinin sokak ve caddelerde başlattığı kararlı temizlik seferberliği zaman zaman çaylık alanların arasına, bina balkon diplerine, vatandaşların dinlenmesi için hazırlanan oturma alanında bulunan bankların kenar köşelerine sıkıştırılarak saklanmak istenilen çöplere kadar ince bir temizlik çalışması yürütüyor.

ard2-007.jpg

ard1-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum