1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen'de hentbol süper kupa finali oynanacak
Ardeşen'de hentbol süper kupa finali oynanacak

Ardeşen'de hentbol süper kupa finali oynanacak

THF Erkekler Hentbol Süper Kupa Final heyecanı bu yıl Rize’nin Ardeşen İlçesinde yaşanacak.

A+A-

ÖMER FARUK ZENGİNAL
Erkekler Hentbol Süper Kupası için Beşiktaş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi 7 Eylül’de Rize’nin Ardeşen İlçesi’nde yapılacak olan müsabakada karşı karşıya gelecek.

Türkiye Hentbol Federasyonu, Erkekler Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ve Türkiye Kupası Şampiyonu Ankara Büyükşehir Belediyespor kulübü arasında oynanacak olan Süper Kupa maçını 7 Eylül 2013 Cumartesi, Saat 18:00'da Ardeşen Meslek Yüksek Okulu, kapalı spor salonunda oynatma kararı aldı.

ARDEŞEN, KENDİ EVLADINI AĞIRLAYACAK
Beşiktaş’ın takım kaptanlığını yapan Ardeşen’li Hentbolcu Ramazan Döne, ilk kez kendi memleketinde, kendi taraftarı önünde maç oynamanın heyecanını yaşayacak.

Geçtiğimiz ay, memleketi Ardeşen’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, yaptığı açıklamada, uzun yıllar hentbol oynadığını, ancak bir kez bile kendi memleketinde ve Ardeşen taraftarı önünde maç oynayamadığından yakınarak, en büyük hayalinin Ardeşen taraftarı önünde maç yapmak olduğunu belirtmişti.

Ramazan Döne, Süper Kupa maçı vesilesi ile 53 Numaralı forması altında bu büyük hayaline de kavuşmuş olacak.

HENTBOL’UN ROTASI KARADENİZ’E YÖNELİYOR
Konuyla ilgili bir açıklama yapan, Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dursun Yaşaroğlu, “İlimizi ve İlçemizi hentbol Süper Liginde ve Avrupa’da temsil edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün ortaya koyduğu sportif ve sosyal başarı, taraftar bütünlüğü ve Ardeşen’in hentbol’a olan sevgisi, daha önce batı illerinde ön plana çıkan ve rotasını sürekli bu yönde tutan Hentbol sporunun rotasını artık Karadeniz’e döndürdü. Geçtiğimiz aylarda Gençler Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapan Ardeşen, bu kez daha büyük bir organizasyon olan Türkiye Süper Kupasına da ev sahipliği yapacak. Bu başarı bana göre hentbol’u bağrına basan Ardeşen taraftarının başarısıdır.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız