1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de KARMATE skandalı!
Ardeşen'de KARMATE skandalı!

Ardeşen'de KARMATE skandalı!

Ardeşen'de düzenlenen konserde Karmate grubunun solisti, seyircilere 'konuşma lan' şeklinde hakaret edince salon boşaldı!

A+A-

MUSTAFA ÖZYANIK
Memleketi Ardeşen’de sahne alan Karmate gurubu büyük bir skandala imza attı. Konserin başında bir seyirciye “Konuşma lan adamı hasta etme” diyen grup solistlerinden Resul Dindar, büyük tepki çekti. Salondaki binlerce izleyicinin büyük bölümü, platformu terk etti.

karmate3.jpg

Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü DOKADAK tarafından bu yıl 6’ncisi düzenlenen Uluslararası Fırtına Rafting Şenliği kapsamında düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı.

Konserde ilk olarak Grup Pavri sahne aldı. Grup Pavri’nin Ardından İbrahim Sarı sahne performansıyla konsere gelen vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

İbrahim Sarı’nın ardından AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Milletvekili Bayraktar’ın ardından merakla beklenen Karmate gurubu sahne aldı. Konserin ilk dakikalarının ardından gergin olduğu gözlenen Karmate grubunun solisti Resul Dindar ilk şarkısını söylemeden, kendisinden önce konuşan Milletvekili Bayraktar’a yönelik “Bu akşam şarkı söylemek yok. Bizim çok övünecek şeylerimiz var ya, onları söyleyelim, onlarla övünelim” şeklinde göndermeler yaptı.

Konserin hemen başında bu açıklamada bulunması başta protokol üyeleri olmak üzere binlerce kişi üzerinde soğuk bir duş etkisine neden oldu. Hemen ardından organizasyonda büyük emekleri olan ve aylardır bu şenliğin sorunsuz bir şekilde geçmesi için çaba sarf eden Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü DOKADAK üyelerini hedef alarak mesnetsiz eleştirilerde bulunan Karmate grubunun solisti Resul Dindar, organizasyon yetkililerinin kendileriyle ilgilenmediğini iddia etti.

Karmate’nin bu açıklamaları seyirciler üzerinde büyük bir gerginliğe neden oldu.

karmate2.jpg

Solist Resul Dindar; Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ve diğer protokol üyelerinin bulunduğu yöne doğru yöneldi ve kendisini dinlemek için saatlerce bekleyen bir seyirciye bağırarak “Konuşma lan, adamı hasta etme” ifadesini kullandı.

karmate1.jpg

Bu sözün hemen ardından seyircilerden de Dindar’a yönelik “Ne bağırıyorsun” söylemleri yükseldi.

Karmate grubunun bu davranışı sonrası vatandaşların büyük bölümü konser alanını terk etti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
51 Yorum