1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de motokros tutkunlarına Vali ilgisi
Ardeşen'de motokros tutkunlarına Vali ilgisi

Ardeşen'de motokros tutkunlarına Vali ilgisi

Ardeşen'de motokros tutkunları 2012 yılında bir çatı altında toplanarak bir kulüp oluştururken, her hafta sonu faaliyetlerini sürdüren Ardeşen Enduro-Cross Kulübü Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın da dikkatini çekti.

A+A-

Rize Valisi Erdoğan Bektaş  motokros tutkunları tarafından kurulan Ardeşen Enduro-Cross Kulübünün Başkanı Gökhan Şamlıoğlu ve kulüp üyeleriyle bir araya gelerek motokros ile ilgili bilgi aldı.

motocroos-1.jpg

Motokros (İngilizcesi motocross, kısaca MX veya MotoX); arazi tipi özel parkurlarda yapılan bir motosiklet yarışı. Sözcük, İngilizce "motorcycle" (motosiklet) ve "cross-country" (arazi boyunca) kavramlarından oluşturulmuş.

motocroos-7.jpg

Kulüp Başkanı Şamlıoğlu, Vali Bektaş’a;  Yaklaşık 4 yıldır ilçede motosiklet sporları ile ilgilendiklerini, her hafta sonu farklı noktalara güne birlik tur düzenlediklerini belirterek, “Üyelerimizin hepsi toplumda belli yerlere gelmiş isimlerden oluşmakta. Kimi siyasetçi, kimi esnaf, kimi de memur. Bizler hafta sonları tutkunu olduğumuz motorlarımızla yayla yayla gezmekteyiz. Doğa ile iç içe olmak bize haftaya daha iyi başlama enerjisi veriyor. Bu işi profesyonel yapmak için her fırsatta üyelerimize bilgi verme adına kurs açıyoruz.” dedi.

motocroos-10.jpg

Vali Bektaş, motokros hakkında bilgi alırken, arazi şartlarına uygun donanımlı motorları da yakından inceledi.

motocroos-12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum