1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen'de Oktay Çevik devri başlamadan bitti!
Ardeşen'de Oktay Çevik devri başlamadan bitti!

Ardeşen'de Oktay Çevik devri başlamadan bitti!

Ardşenspor'un BAL'dan 3. Lig'e çıkması için Oktay Çevik ile anlaşarak flşa transferler yapmak adına attığı adım, yarım kaldı. Çevik'le yollar ayrıldı:

A+A-

PAZAR53
Ardeşenspor’da Oktay Çevik ile başlamadan yollar ayrıldı.

Kalkanderespor’u penaltılarla mağlup ederek Rize 1. Amatör’den BAL’a yükselen ve bu sezon 3. Lig’e çıkmayı hedefleyen Ardeşenspor, ilk olarak Ardeşenli teknik adam Oktay Çevik ile anlaşmış ve Çevik de Murat Hacıoğlu, Mehmet Namlı, Selçuk Görmüş gibi aralarında Süper Lig tecrübesi bulunan oyuncuları transfer ederek lige başlayacaklarını duyurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Ardeşen’e gelen Oktay Çevik ve futbolcular, Başkan Mehmet Çırakoğlu’nun da katıldığı toplantıda olumlu mesajlar vermişti.

BÜTÇE BAL’I AŞTI

Ardeşenspor Başkanı Mehmet Çırakoğlu, Oktay Çevik ile anlaşmadan önce konuştukları bütçenin, ilerleyen zamanda kat kat üstünde bir maliyetin ortaya çıkması ve Çevik’in bazı futbolcuların yüksek bedellerle alınması konusundaki ısrarı karşısında yolları ayırmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Kendisinin her türlü fedakârlığa hazır olduğunu ifade eden Çırakoğlu, “BAL’ın bütçesini fazlasıyla aşarak kolları sıvadık. Kendi içimizden yetişmiş dinamikleri bir araya toplayıp Ardeşen’e bir heyecan katmak istedik iyi niyetle. Ancak geldiğimiz noktada Sayın Çevik’in istekleri ve ısrarı bizim aynı kulvarda yürümemizi mümkün kılmamıştır.” dedi.

Başkan Çırakoğlu, takımı şampiyon yaparak BAL’a çıkaran İsmail Payal hoca ile yola devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Ardeşenspor Kulübünden SMS yoluyla yapılan açıklamada da , “Oktay Çevik Hocanın yanlış transferlerle ilgili ısrarı üzerine Ardeşenspor’la olan ilişkisi sonlandırıldı” denildi. (Kaynak: pazar53.com)

İLGİLİ HABERLER:

Oktay Çevik, Hacıoğlu ve Narin Ardeşen'de


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum