1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de ölmek parayla değil!
Ardeşen'de ölmek parayla değil!

Ardeşen'de ölmek parayla değil!

Ardeşen Belediyesi, mezar kazma dahil tüm cenaze işlemlerini ücretsiz şekilde karşılayacak.

A+A-

Ardeşen Belediyesi, tüm cenaze hizmetlerinde kesintisiz ve ücretsiz hizmet ağına geçti. Genişletilen çalışma ağı ile 24 saat üzerinden tüm cenaze hizmetleri belediyenin ilgili birimleri tarafından yürütülecek.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, cenaze hizmet uygulamasını genişlettiklerini belirterek “24 saat kesintisiz ve ücretsiz hizmet verilecek. Önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirerek daha önceleri sınırlı verdiğimiz hizmet ağını genişleterek ilçemizin tüm cenaze hizmetlerini ücretsiz belediyemiz tarafından karşılayacağız.'' dedi.

“2 TELEFON HATTINA 24 SAAT ULAŞILABİLECEK”

Başkan Gültekin bunun için belediyede 0 530 725 5301 ve 0544 915 65 75 numaralarını Cenaze Hattı olarak belirlediklerini söyledi. 

Belediye tarafından cenaze hizmetlerine ilişkin uygulamanın devam ettiğini ifade eden Başkan Gültekin ''Yeni uygulama ile cenaze işlemlerini 24 saat kesintisiz olarak gerçekleştireceğiz. Bu hizmetlerimizin tamamı ücretsiz olacaktır. Amacımız insanların acılarını paylaşabilmek, onları acı günlerinde cenaze işlemleri ile uğraştırmamaktır.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum