1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ARDEŞEN'DE SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDILAR
ARDEŞEN'DE SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDILAR

ARDEŞEN'DE SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDILAR

AK Parti Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, Ardeşen'de düzenlenen Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı. Bak, yürüyüş sonrası toplanan kalabalığa coşkulu bir konuşma yaptı.

A+A-

Seçim çalışmalarını Ardeşen ilçesinde devam ettiren AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, AK Parti Ardeşen İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Büyük Sevgi Yürüyüşüne katıldı.

bak3-007.jpg

Esnaf ziyaretlerinin ardından Ardeşen Belediyesi önünden başlayıp Meslek Yüksekokulu’ndan dönülerek tekrar Ardeşen Belediyesi önünde sona eren yürüyüş sonrasında AK Parti İstanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak coşkulu bir konuşma yaptı.

bak12-001.jpg

Büyük Sevgi Yürüyüşü’ne AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, il genel meclis üyeleri Mehmet Yerebakan ve Zekeriya Bozkan ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

bak11-002.jpg

 Yürüyüş sonrası Bak, toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada, 7 Haziran genel seçimlerinin Rize ve Türkiye için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, bu seçimden alınacak zaferle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığın ve sevginin belli olacağını söyledi.

bak10-003.jpg

Bu seçimlerin şer ittifakına karşı her oyun çok kıymetli olduğu bir yarış olduğuna dikkat çeken Bak’ın konuşması sürekli sloganlarla kesilirken, Ardeşen’de gördüğü yoğun ilgi Milletvekili Bak’ı memnun etti.

video1.png


OSMAN ASKIN BAK ARDEŞEN'DE SEVGIYLE YURUDU paylaşan: pazar53

bak9-003.jpg

bak8-004.jpg

bak7,.jpg

bak6-005.jpg

bak5-007.jpg

bak4-007.jpg

bak1-007.jpg

bak2-008.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum