1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ARDEŞEN'DE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ
ARDEŞEN'DE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

ARDEŞEN'DE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Ardeşen Mahalle ve Köy muhtar derneklerinin ortaklaşa düzenledikleri Teröre Lanet Yürüyüşü, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Şehitlerine sahip çıkan Ardeşen halkı yürüyüş için Belediye hizmet binası önünde toplandı.

Terörü telin yürüyüşü Cuma namazından sonra saat 13.30’da Ardeşen Belediye Hizmet Binası önünde başladı ve ardından RTEÜ Ardeşen Meslek Yüksekokulu önünden dönülerek Ardeşen Hükümet Konağı önünde son buldu.

ard1-001.jpg

Yürüyüşe Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, yürüyüşü tertip eden Köy Muhtarları Derneği Başkanı Murtaza Özyanık, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu, sanatçı Abidin Yerebakan, siyasi parti temsilcileri ve diğer sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

ard6-001.jpg

Program, Ardeşen Hükümet Konağı önünde yapılan telin konuşmalarının ardından şehitlerin ruhuna okunan dua ile son buldu.

ard4-001.jpg

ard2-001.jpg

ard3-001.jpg

ard5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum